Vinyl Persen in de Vinylperserij


De vinylplaat is bezig met een ware comeback. Wilden we voorheen nog dat alle muziek zo vlekkeloos en zuiver mogelijk onze gehoorgang binnendrong, tegenwoordig komt de charme van het geluid van een grammofoonplaat weer helemaal terug. Dit is met name te danken door het gebruik van vinylplaten door allerlei bekende dj’s.

Vinyl-persen

Vinyl persen bij de Music Group

In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12” platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12” LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm. De hoeveelheid audio per zijde is dan 19 minuten als u kiest voor een 33 toeren plaat. Bij 45 toeren is het 14 minuten per kant. Hoe sneller de plaat draait, hoe beter de kwaliteit is.

Vinylplaat in verschillende kleuren

De standaard kleur van een vinylplaat is zwart, maar met alle gemak voegen we een leuke mengkleur toe. Zo kan uw plaat bijvoorbeeld rood, blauw of wit zijn. Door te kiezen voor een picture disc plaatsen we een fullcolour foto op uw plaat. Het meest populair zijn op dit moment de white label vinyl platen op 125 grams vinyl. Wij kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Wilt u een polybag binnenhoes? Ook dat is mogelijk bij ons. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Extra vinyl naast cd of dvd

De plaat zit dus duidelijk in de lift. Toch persen we nog steeds veel cd of dvd producties. Soms kiezen artiesten ervoor om naast hun cd en de beschikbare downloads ook een beperkte oplage beschikbaar te stellen in vinyl. Het gaat dan vaak om zo’n 300 stuks en dit vormt direct een zeer interessante must-have voor de allergrootste fans. Wilt u uw muziek ook op vinyl laten persen? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!