USB-stick met logo

U heeft vast wel eens uw klanten verblijd met een relatiegeschenk. Bij de Music Group kunt u nu kiezen voor een wel heel bijzonder geschenk, namelijk een USB-stick met daarop uw eigen logo gedrukt. Onze service gaat veel verder dan het alleen vervaardigen van cd’s en dvd’s zoals u ziet. Voor allerlei zaken op het gebied van multimedia kunt u ons inschakelen.

USB-Sticks

USB-sticks in meerdere kleuren en formaten

Wie bij ons een USB-stick met logo wil aanschaffen, kan kiezen uit allerlei verschillende kleuren en formaten. Het formaat geeft de opslagcapaciteit van de USB-stick aan, waarbij u de keuze heeft uit sticks van 1, 2, 4, 8 of 16 GB. De gebruikte technologie is USB 2.0 maar ze zijn ook compatible met USB 1.1. Qua data heeft u ook verschillende opties: kies voor bijvoorbeeld data op stick, onverwijderbare bestanden en autorun. De maximale snelheid van onze USB-sticks is ongeveer 30 MB per seconde (lezen) en 10 MB per seconde (schrijven). De behuizing van de USB-sticks is van geanodiseerd aluminium.

Logo aanleveren voor uw USB-stick

Bij een USB-stick met eigen logo moet het bestand waar dit logo in gemaakt is wel aan verschillende formaten en voorwaarden voldoen. In de onderstaande afbeelding vindt u de bijbehorende maten voor het logo terug.  Vind u het te ingewikkeld om dit logo zelf aan te leveren, dan kunt u het natuurlijk ook door ons laten vervaardigen. Inclusief eventueel door u aangeleverde tekst voor bij het logo op uw USB-stick.

Snelle levering van USB-sticks

Wij staan bekend om onze zeer snelle levering, ook op het gebied van bedrukte USB-sticks. Wij weten de prijzen bovendien altijd zeer laag te houden en onze medewerkers begeleiden u persoonlijk gedurende het gehele traject. Wilt u ook een USB-stick met uw logo aan uw relaties beschikbaar stellen of heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw situatie? Bel dan met onze bestel- en advieslijn of neem contact op via ons contactformulier.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!