Templates: cd hoes en dvd hoes


Als u een cd of dvd productie gemaakt heeft (of heeft laten maken) dan wilt u natuurlijk ook dat uw kostbare schijfjes op een mooie manier verpakt en bedrukt worden. Bij de Music Group heeft u een ruime keuze in verschillende verpakkingsvormen voor uw dvd of cd. Ook zorgen wij indien gewenst voor bijpassend drukwerk. Zowel op de cd of dvd zelf als op of in de verpakking. De bestanden hiervoor kunt u bij ons aanleveren en daarom hebben wij hier een overzicht met templates voor uw cd hoes en templates voor uw dvd hoes.

Templates-cd-dvd

Verschillende soorten templates

Bij het maken van een cd of dvd zijn er verschillende plekken die voorzien moeten worden van drukwerk. Het kan gaan om een two piece inlaycard, een cd hoes van karton, een amaray dvd box, een cd booklet inlaycard en een cd&dvd label opdruk. Van al deze verschillende soorten hebben wij templates vervaardigd. Zo’n template voor uw cd hoes of dvd hoes bevat de precieze afmetingen en er staat bijvoorbeeld ook aangegeven wat het maximaal te bedrukken gebied is. Handig, want zo weet u vooraf direct of uw ontwerp ook past binnen de daarvoor gestelde grenzen. Het zou jammer zijn als na het drukken blijkt dat belangrijke onderdelen van uw ontwerp zijn weggevallen.

Logo’s voor drukwerk omtrent cd’s en dvd’s

Templates voor cd hoezen en dvd hoezen zijn handig, maar als u een ontwerp gaat maken voor een cd of dvd dan zijn daar ook vaak standaard afbeeldingen voor nodig. Op deze pagina kunt u allerlei EPS- en SIT-bestanden vinden die nodig kunnen zijn voor op uw schijfje of de verpakking. Het gaat dan om logo’s van de compact disc of dvd. Daarnaast vindt u hier ook de logo’s die betrekking hebben op de verplichte symbolen en leeftijdsklassen voor de kijkwijzer.

Gaat u de bestanden voor het drukwerk zelf vervaardigen en heeft u templates voor uw cd hoes of dvd hoes nodig? Bij de Music Group vindt u het allemaal terug.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!