Cd persen in kleine oplage


Wij hebben alle noodzakelijke machines en apparatuur zelf in huis, zodat u ook voor een cd persen in kleine oplage bij ons terecht kunt. We hebben het dan niet over het branden van een cd maar echt op de professionele manier met een glasmaster. Dat kan al vanaf 100 stuks op spindel of professioneel verpakt in een wallet digipack of digisleeve.

Cd persen kleine oplage

Een cd of dvd produceren is nog steeds populair

Door allerlei online muziekdiensten wordt wel eens gedacht dat een cd of dvd produceren niet meer populair is, maar niets is minder waar. Een fysiek product is immers nog altijd niet te missen voor de promotie op radio of de verkoop voor, tijdens en na optredens. Een fan mag niet teleurgesteld worden na een optreden en de ervaring leert dat er veel cd’s worden verkocht na een succesvol optreden. Ook op de eigen website van de betreffende artiest kunnen nog altijd veel cd’s en dvd’s verkocht worden.

Cd persen via de CD Fabriek

www.musicgroup.nl  is onderdeel van de CD Fabriek en is uniek bij het maken van deze cd producties. Aangezien wij alles zelf in huis hebben (zoals de glasmastering, de cd productielijnen en zelfs een offset drukpers hebben vanaf heden) hebben wij besloten ook de kleinere oplages professioneel te gaan persen. Het is niet meer interessant om een cd te branden. Een geperste cd heeft namelijk echt een professionele uitstraling en de kwaliteit is volgens de isso specificatie Philips. Hij speelt altijd en overal af in elke cd speler. Een cd persen in kleine oplage heeft grote voordelen omdat de voorraad nooit groot is en er op elk moment makkelijk een bijbestelling geplaatst kan worden. Een cd in kleinere oplage wordt door ons ook voorzien van een unieke barcode voor de download en de verkoop bij Bol.com of in onze eigen online cd-shop.

Snel een prijsopgave bij cd persen in kleine oplage

Wij persen cd’s al binnen enkele werkdagen. Vraag bij ons een prijsopgave aan die u snel zult ontvangen. Of het nu gaat om een wallet jewelcase of een productie op spindel: binnen enkele werkdagen heeft u uw order al in huis. Via ons track en trace systeem kunt u de zending zelfs volgen via het internet. Cd persen is al 25 jaar onze business maar ook voor vinyl persen, usb sticks en speciale verpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze cd perserij maken wij voor veel bedrijven en artiesten cd’s. Neem maar eens een kijkje bij al onze referenties.

Met onze eigen online cd shop en downloadportaal brengen wij uw product onder de aandacht en maken wij van uw idee een regelrechte hit. Ook werken wij voor grote platenmaatschappijen in binnen- en buitenland.  Voor ons is het een kleine moeite om u in contact te brengen met de juiste persoon bij deze platenmaatschappijen om te kijken of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via 0495-564145,  mail naar  info@musicgroup.nl  of kijk op  www.musicgroup.nl/cd-fabriek.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!