Musicgroup bv geeft jouw muziek toegevoegde waarde


Omdat jouw geperste album een goed promotiemiddel is, is het volgens toch slim om van jouw muziek een fysiek exemplaar te maken.

Dit gebeurt onder meer op www.cdpersen.nl een onderdeel van de Musicgroup bv. De webwinkel biedt je album aan in heel Europa, mensen die je album kopen kunnen met verschillende betaalmogelijkheden betalen. Vervolgens sturen wij het album naar de klant op. Een keer per periode krijg je van de webshop een overzicht van het aantal verkochte cd’s of dvd’s. Het enige wat jij hoeft te doen is een factuur sturen. Op deze manier wil het bedrijf op een transparante manier de distributie voor jou, de onafhankelijke artiest, regelen. Het maken van duidelijke afspraken en eerlijke verdeling van inkomsten is daarbij van belang.

Waarom verkoop van CD’s in een webwinkel?

Het aanbieden van een CD in een webwinkel komt volgens ons professioneler over dan als je je album aanbiedt door mensen een mail te laten sturen. Bovendien kost het veel tijd: de personen moet je eerst laten weten een cd, dvd of vinyl van jou te willen kopen. Vervolgens moet hij of zij een het bedrag overmaken, moet jij handmatig een factuur maken, postzegels kopen en deze met het album opsturen.

Op www.musicgroup.nl wordt dit allemaal voor jou gedaan. Je vindt er dan ook geen cd’s van artiesten zoals U2 en Coldplay, maar alleen onafhankelijke artiesten. Muziek van deze artiesten is wel te vinden op grote online winkels zoals bol.com. Deze markt erg groot is en omdat er veel tussenpersonen zijn die je moet benaderen, is het moeilijk die distributie zelf te organiseren.

Wil je toch bij bol.com en andere platenzaken in de Benelux te verkrijgen zijn kunnen wij dit ook voor jou organiseren je ontvangt van ons GRATIS een unieke barcode en een bestelnummer.

Alleen online verkoop van CD of DVD?

Als je als artiest besluit je album alleen online op de markt te brengen, bieden wij ook de helpende hand. Tegenwoordig zijn er veel diensten die muziek streamen of als download aanbieden en elke dag komen er nieuwe bij. Wat is een reden om toch te kiezen voor ons Wij maken afspraken met 34 diensten, zoals Spotify, Google Music, iTunes, Deezer, Apple Music en Tidal. Kies je om je album bij hen te promoten, dan is hij bij 34 diensten verkrijgen.

Meer informatie?

Mail info@musicgroup.nl

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!