Kies voor een mooie CD of DVD bedrijfspresentatie


Wilt u uw klanten iets tastbaars meegeven? Kies dan ook eens voor een mooie cd-rom met digitale foto’s op een recordable schijf (tot 800 MB of DVD-R 4,7 GB). Wij branden uw cd-roms binnen 24 uur. U heeft daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een cd verpakking van karton, plastic, papier of een luxe omdoos. Wij doen u graag een prijsopgave op maat toekomen. Mail daarvoor naar info@musicgroup.nl of schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

De mogelijkheden van cd replicatie

De Music Group is ook uw betrouwbare partner als het aankomt op cd duplicatie. Wij kiezen daarbij voor de bedrukkingsmethode die het beste bij uw eisen en budget past. Zeefdruk , offsetdruk of eventueel een digitale print: het is allemaal mogelijk bij ons. De Music Group is de juiste partner om uw cd te maken. We werken altijd onafhankelijk en zijn al 25 jaar toonaangevend binnen de muziekindustrie. Niet voor niets zijn we dan ook een gerenommeerde firma die erkend is door Buma/Stemra. En bovenal zijn we ook een modern en flexibel bedrijf.

cd persen

Wacht dus niet langer en laat nu uw eigen cd maken. Profiteer daarbij van onze super aanbieding:

500 cd’s inclusief fullcolour wallet en een BARCODE voor de verkoop en de download.
Geleverd op elke willekeurige plaats in Nederland (cd geperst met glasmaster) p/s voor maar € 0,79 exclusief btw!

Cd dupliceren of cd persen: wat is beter?

Deze vraag wordt ons bijna dagelijks wel gesteld. Een cd dupliceren betreft vaak een haastklus die binnen een dagdeel gemaakt moet worden. Soms geldt daarbij zelfs klaar terwijl u wacht. Een cd persen met een glasmaster is al voordeliger bij een oplage vanaf zo’n 100 stuks. Wij zijn de enige fabriek in de Benelux die voor u ook een kleine oplage met cd’s kan persen. We vertellen u daar graag alles over per mail of telefoon, zelfs in het weekend via ons Whatsapp-telefoonnummer: 06 22498565.

U kunt de master cd aanleveren als DDP ISO of als WAV bestand of eventueel een pre master cd.
Wij leveren op spindel of verpakt in een wallet jewelcase of digifile of digipack. Onze speciale dagaanbieding vindt u op Facebook (geeft u ons daar ook even een like?).

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!