CD maken: vergelijk en kies niet voor Polen


Een cd productie laten maken of ben je op zoek naar de beste cd fabriek ? Maak absoluut niet de keuze om uw CD in Polen te laten persen. We kunnen ons in denken dat je zelf niet op het internet betrouwbare en de beste cd dvd persers kan vinden. Er zijn veel aanbieders die cd producties , dvd producties , USB ’s , digitale kaartjes en cd-r en dvd-r  andere digitale dragers vervaardigen. Ga dan maar eens op zoek welke cd perserij of dvd fabriek de betere partij is. Een hele klus. En ook belangrijk dat je eind product ook is wat de bedoeling was. Je wilt alleen de beste cd fabrikant die alles nakomt wat hij beloofd een onbetrouwbare partij met veel ervaring en levert wat er afgesproken is.

Internetsites die cd fabrikanten beoordelen en sterren geven *****

Op het net zijn verschillende sites waar je cd fabrieken en dvd perserijen met elkaar kunt vergelijken. Dat is hetzelfde als je een restaurant  gaat vergelijken of als je op zoek gaat naar een beoordeling van een hotel of camping.  Je kan beter kijken en vergelijken op basis van een zoek criteria naar de beste cd perserij of cd fabriek dan een kat in de zak kopen. Bij het laten maken van een cd of dvd komt namelijk nogal wat kijken. Het is natuurlijk zonde  als je niet ontvangt van de cd perserij wat je had bedoelt. Je geeft je dure opname niet zomaar aan elke partij en verwacht dan ook dat het drukwerk volgens afspraak word gemaakt Er zijn sites bv Trustpilot of https://www.opendi.nl/weert/109490.html waar je veel informatie en  beoordelingen over dvd fabrieken en cd perserijen terug kunt vinden. Slim is het altijd dit soort sites te bezoeken voordat overgaat tot cd persen. Er zijn niet-professionele tussenpersonen die in Polen of op andere plaatsen dvd’s en cd’s laten maken. Wees op je hoede en ga daar niet mee in zee. Je kunt je cd productie of andere digitale media het beste in Nederland laten persen. Korte lijnen en een na bestelling binnen enkele dagen geregeld.

Waar je cd of dvd laten persen ?


Bij het proces van cd laten maken of een dvd persen komt behoorlijk veel kijken. Bijvoorbeeld de verpakking die je nodig hebt. Pers altijd je cd in Nederland daar is immers alles netjes geregeld het drukwerk de auteursrechten en het vervoer van je product  en de kwaliteit en garantie op je cd productie. En een nabestelling meestal binnen enkele dagen geregeld. Het is ook handig als je tips krijgt over je product in de markt zetten. Bijvoorbeeld een barcode, en bestelnummer, de plugger en de distributie van je geluidsdrager. Ook de verpakking en het hoesontwerp is belangrijk , want ook dat moet in orde zijn.

Laat je cd maken bij een aanbieder als www.musicgroup.nl/cd-perserij  met 25 jaar ervaring en een van de grotere aanbieders in Nederland.
Wil je echt een professionele cd fabriek inschakelen voor het persen van je cd’s of dvd’s? Kies dan voor de cd-perserij  onderdeel van The Musicgroup BV Weert. Daar hebben ze alles in huis Daar zijn de lijnen kort veel ervaring en belangrijker nog: vanaf 2016 een eigen drukkerij u ontvang echt offset drukwerk binnen 2 werkdagen en geen kleurenkopieën. Ook weet je zeker dat de Stemra netjes is geregeld. Dat is belangrijk als componist , je werken worden dan beschermd. Je bent niet de eerste artiest die een hit gratis aan een platenmaatschappij geeft die vervolgens met jouw idee een hit weet te scoren. Laat je werken altijd inschrijven bij Stemra en maak je product bij een professioneel bedrijf. Mail info@musicgroup.nl  en kijk ook eens op https://cdpersen.nl/.  De tips die op deze site staan zijn zeker de moeite waard zijn. Bij de CD Fabriek bv en Music Group bv  gaan ze verder waar anderen stoppen. Zoals:

  • Een plugger
  • Een barcode en bestelnummer regelen voor legal download iTunes, Spotify en Bol.com;
  • Wij hebben een eigen internet cd-shop;
  • De aanmelding bij de GFK regelen (zonder deze aanmelding tellen de verkopen niet mee voor een hitparade notering);
  • Neem vandaag nog contact met ons op  0495-564145 of stuur een appje ( 7 dagen per week )  06-22498565

25 jaar Cd fabriek bv  (  U cadeautje ligt klaar ) 

Bij een bestelling ontvangt u geheel gratis DE MUZIKANTEN GIDS een cadeautje van € 30,-

Muzikanten-gids

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!