Uw cd productie vakkundig geregeld !!

Voor een cd productie met de beste service en tegen een lage prijs gaat u naar de CD Fabriek van de Music Group. Wij zijn ervaren op dit gebied en beschikken over veel kennis. Met een eigen cd perserij die klinkt als een klok zijn we absoluut in staat om de complete persing de verzorgen van elke soort geluid drager. Met de complete begeleiding het gehele cd traject. Bij ons is kwaliteit de garantie, dit allemaal onder één dak.

CD productie
CD productie

Met de nieuwste technieken voor vervaardigen van cd’s

Als wij een cd maken, dan maken we uiteraard gebruik van de nieuwste technieken in onze cd perserij. We hebben de beschikking over 8 productielijnen die constant de kwaliteit van de cd productie garandeert. En als enige in Nederland persen wij cd’s in kleine oplage al vanaf 100 stuks de meeste bedrijven branden kleine oplage cd’s. Het is bij ons mogelijk om uw cd productie te laten persen vanaf een oplage van 75 of 100 stuks. En u ontvangt de GLASMASTER gratis !!!

Jarenlang bezig in de muziekindustrie

We werken voor veel artiesten, en artiestenbureaus en beschikken over veel ervaring op het gebied van cd persen. Wij in staat om de kosten laag te houden. Kies voor de CD Perserij en u bent verzekerd van een betrouwbare cd perser. Of u nu zanger of zangeres bent  of een firma bent: u zult trots zijn op het eindresultaat. Bovendien mag u van ons meer verwachten en delen wij graag de kennis die wij in huis hebben en kunnen wij u misschien op andere vlakken van dienst zijn. Denk aan het succesvol promoten en het downloaden van u muziek op verschillende bekende online muziekdiensten.

Aarzel niet en neem contact met ons op:   mail naar info@musicgroup.nl

 

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!