CD Perserij met eigen platenmaatschappij


Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen bij de Music Group. We hebben bijvoorbeeld ook een eigen CD Perserij met platenmaatschappij en beschikken over een jarenlange ervaring met eigen muzieklabels. Onze vergaande contacten binnen de muziekindustrie maken van ons een betrouwbare partner voor elke artiest, producer of band. Wij ondersteunen u desgewenst op elk vlak en zorgen ervoor dat uw muziek een nog grotere hit wordt.

CD Persen

Een eigen CD Persen via de Music Group is bij ons altijd van A tot Z geregeld. Wanneer u een CD Perst is begeleiding van het gehele traject belangrijk. De medewerkers van de Music Group helpen u graag verder om bij het persen van een CD of DVD u te begeleiden in het totale traject. Wij maken met u helder afspraken en maken tevens een projectmatige planning.

Uitstekende service

Qua service zal het u aan niets ontbreken als u kiest om met ons samen te werken. Allereerst zijn daar de vele mogelijkheden van distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s. Maar ook het aanmelden op de juiste platformen regelen wij voor u. Schakel de Music Group – CD Fabriek voor uw project in en profiteer van onze lage prijzen en de uitstekende service. Daarbij produceren we ook nog eens alles in eigen huis.

Meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

<< Bekijk ook eens onze CD Perserij in België >>

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!