Onze eigen platenmaatschappij


Bij de Music Group is meer mogelijk dan enkel CD Persen! Zo beschikken we buiten onze CD Perserij ook over een eigen platenmaatschappij. Onze jarenlange ervaring met eigen muzieklabels en de vergaande contacten binnen de muziekindustrie maken van ons een betrouwbare partner voor elke artiest, producer of band. Wij ondersteunen u desgewenst op elk vlak en zorgen ervoor dat uw muziek een nog grotere hit wordt. We hebben een eigen muziekuitgeverij en zijn in staat om uw product op de juiste manier te promoten.

platenmaatschappij

Cd- en dvd-verpakkingen

Als u veel tijd en energie steekt in uw muziek en cd productie, dan is het ook van belang dat de buitenkant van het product er goed uit ziet. Daarom bent u bij ons ook aan het juiste adres als het aankomt op dvd- en cd-verpakkingen. Zo krijgt uw cd of dvd de uitstraling die deze verdient. U heeft daarvoor bij ons uiteenlopende mogelijkheden. Van dvd-box tot aan jewelcase en alles wat daartussen zit. Inclusief opdruk voor op de cd en natuurlijk het drukwerk van het boekje en de hoes.

Uitstekende service en snelle levertijden

Er gebeurt elke dag een heleboel in onze cd perserij. Ontdek bij ons dan ook de mogelijkheden van distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s. En ook het aanmelden op de juiste platformen kunnen wij voor u regelen. Kies ook voor de Music Group en profiteer van de laagste prijzen en de allerbeste service. We produceren alles in eigen huis. Of het nu gaat om cd persen, offset drukwerk, machine glasmastering, het maken van de premaster, distributie, promotie en het aanmelden bij de verschillende download portals: we regelen het hier allemaal voor u.

Meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!