Kleine oplage bij de Music Group

Een cd persen kleine oplage of dvd maken op de juiste manier? Kies dan voor de cd perserij van de Music Group bv in Weert. Wij gaan u cd productie vervaardigen in onze eigen cd fabriek. We hebben heel veel kennis in huis als het gaat om cd producties of andere digitale media. Bij ons zijn de kosten zo laag mogelijk , Een kleine of de grote oplage dvd cd productie !!  Maken wij absoluut voor de laagste kosten.

Ergens anders goedkoper !!  mail het ons  info@musicgroup.nl  of stuur een app 06 22498565 ook na kantooruren !

kleine oplage

Professionele begeleiding ook bij een kleine oplage

Schakel ons in de Music Group bv en u bent zeker van een professionele begeleiding  gedurende het complete proces van het cd persen. Of het nu gaat om een barcode bestelnummer ISRC code of titel herkenning in de display en het maken van de cd zelf, het hoesontwerp , distributie of het promoten bij de radio en heel belangrijk de download o.a. Spotify en de royalty afrekening van de download. Wij hebben alle kennis in huis en regelen dat graag voor u. Het is toch een geruststellende gedachte als uw cd productie in goede handen is. En u een hoogwaardig eindproduct ontvangt.

Alleen maar voordelen bij de cd perserij van Music Group bv   

  • Alle informatie over de download o.a. Spotify en de royaltie afrekening.
  • Begeleiding van begin tot het eind bij een cd productie.
  • Gratis barcode bestelnummer voor bijvoorbeeld Bol.com maar ook voor de download.
  • Sluitend distributie net in de Benelux via een van onze partners.
  • En alles zelf in huis in onze cd perserij ook het drukwerk.

Cd persen is onze business

In onze cd perserij hebben wij de allernieuwste productietechnieken. Dat is de reden dat we altijd kwaliteit leveren en efficiënt een digitale productie maken een cd productie of  dvd productie.

Voor het cd persen hebben wij een speciale perstechniek met een glasmaster, ook de kleine oplage cd persen zijn bij ons professioneel gemaakt waarbij we de muziek direct op de betreffende cd persen. Zo word het schijfje beschreven met de informatie die u aanlevert. De cd pers controleert volgens de ISSO specificaties van Philips of alles goed op de drager staat. Dat betekent dat een cd productie die gemaakt is bij de cd fabriek van de Music Group BV altijd van een super kwaliteit is en overal afspeelt in de PC  en de cd speler in huiskamer of eventueel de auto.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!