Even kijken in onze cd perserij ?

Gaat u een cd professioneel laten persen ? Zoekt u naar een betrouwbare cd perserij? Kies dan voor de CD perserij van www.musicgroup.nl al vele jaren een specialist voor digitale media. Wij dragen zorg voor uw complete persing van cd of dvd en maken daarbij gebruik van onze eigen cd fabriek. Met een capaciteit van 2300 cd’s per uur per machine met maar liefs 8 productie lijnen. Met meer dan 25 jaar ervaring ontvangt u bij ons deskundige begeleiding bij het vervaardigen van uw cd dvd product. Ook al het drukwerk dat nodig is voor uw project verzorgen wij. We maken hoesjes en bijbehorende verpakkingen en labels op basis van uw idee of ontwerp.

De beste apparatuur in onze fabriek

We hebben in onze cd fabriek beschikking over de nieuwste apparatuur en cd persen. En niet alleen is de kwaliteit hoog, wij produceren ook efficiënt. Wat u dan ook de laagste cd productiekosten oplevert. Verder maken wij ook vele kleinere opdrachten die we compleet met drukwerk leveren. Onze eigen koerier levert binnen 24 uur door heel Nederland!

Pre mastering glasmastering met IRSC code barcode en bestelnummer gratis bij www.musicgroup.nl

Voor het maken van een cd productie in onze cd fabriek, maken we eerst een speciale premaster die de basis vormt voor het maken van de glasmaster. De glasmaster vormt weer de basis voor de uiteindelijk maken van een cd en of dvd. De glasmaster maken we in een stofvrije ruimte. Daarna galvaniseren we de master en die laag wordt weer van de glasmaster gescheiden. Vanaf nu kunnen wij de cd persen waarbij de glasmaster dus de basis is.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!