Een cd perserij: wat is dat precies? 

We krijgen vaak de vraag wat een cd perserij nu eigenlijk precies is. Het korte antwoord: een cd perserij is een plek waar cd’s geperst worden. Maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij het maken van een cd productie in een cd perserij. Op deze pagina vertellen we er u graag meer over.

cd perserij

Maak kennis met onze eigen cd perserij

We heten niet voor niks cd-perserij.nl en dus is het logisch dat wij de beschikking hebben over machines die het mogelijk maken om een cd te persen. Of beter gezegd: cd’s. We maken bij het cd persen gebruik van de meest vernieuwende technieken en apparatuur. We hebben de beschikking over een geavanceerde productielijn die van het begin tot eind een uitstekende kwaliteit kan garanderen. Of het nu gaat om een grote of een kleine oplage: wij zijn perfect in staat om in onze eigen fabriek uw cd productie te vervaardigen. We persen in onze perserij cd’s voor een breed klantenbestand. Het is ook mogelijk om een cd bij ons te laten dupliceren, maar bij oplages vanaf 100 stuks kiezen we altijd voor het proces van een cd persen. Dit komt de kwaliteit van het eindproduct namelijk alleen maar ten goede.

Zo gaan we aan de slag met een cd persen

Een nieuwe cd persen we fabrieksmatig in onze eigen cd perserij. Daarbij maken we gebruik van een speciale perstechniek. De muziek die u met uw band bijvoorbeeld heeft opgenomen (en die dus nodig is voor de persing) plaatsen we direct op de cd. Deze is van plastic en bevat een zeer dunne aluminium reflectielaag. Als we een cd gaan persen dan spuiten we kunststof korrels (van PVC) in een mal en persen we de muziek op de cd danwel dvd. Daarna brengen we de reflectielaag aan. Die laag wordt weer beschermd door een speciale laklaag die we op de cd aanbrengen.

Kwaliteit, service en vakmanschap

U kunt ervan op aan dat wij weten wat we doen als we uw cd gaan persen in onze cd perserij. Daarbij begeleiden we u gedurende het hele traject om keer op keer het allerbeste eindresultaat te kunnen garanderen. Onze kennis op het gebied van digitale media is uitstekend. Daarbij doen we meer dan cd persen alleen. Ook voor allerlei andere zaken op het gebied van cd producties bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het artwork, de distributie van de schijfjes, het aanmelden bij de verschillende download portals of het eventuele pluggen van uw muziek: wij draaien er onze hand niet voor om. Op die manier kunt u zich focussen op de zaken die voor ú belangrijk zijn.

Redenen om te kiezen voor de CD Perserij

  • Keer op keer uitstekende service en professionele begeleiding
  • Al meer dan 25 jaar actief in digitale media
  • Wij leveren altijd tegen de laagste prijs
  • U profiteert van snelle en gratis levering in Nederland

Wilt u ons ook inschakelen voor het op cd persen van uw productie in onze eigen cd perserij? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!