CD productie bij de Music Group

Op zoek naar de juiste partij die alleen op een professionele manier een cd productie kan maken ? Wij persen uw cd’s in onze eigen cd perserij met behulp van moderne cd persen en druk technieken. Kleine of grote oplages cd en dvd’s dat is voor ons dagelijkse kost. En wij zorgen er ook voor dat de kosten zeer laag blijven omdat wij alles zelf in huis hebben de pre mastering – glasmastering offset drukwerk pers verpakking machines  sales en distributie dus zeer korte lijnen.  Alles onder een dak. Daarom gaat er geen kwaliteit verloren !

cd-productie

CD fabriek niet alleen een cd persen !

Het stopt bij ons niet bij het cd persen zelf. Bij ons kunt u ook een cd of dvd laten bedrukken full-colour of foto disc. Maak daarbij de keuze uit speciale PMS drukken , of offset foto opdruk. En wilt u helemaal een speciale cd productie maken? Wij drukken gratis een glossy laag op u cd zodat het er nog professioneler uit komt te zien.  Neem vrijblijvend contact op om samen er iets moois van te maken. 0495-564145  ( Nederland )

CD maken in een speciale verpakking !! bijvoorbeeld een Digifile !

Een mooie uitstraling van een cd productie mag bij goede muziek natuurlijk niet ontbreken. Bij ons hebben wij de juiste cd verpakking voor een kwalitatief hoogwaardige dvd of cd productie. Zo kunnen wij uw cd maken in een speciale verpakking o.a. digifile of multipack of een jewelcase met een parallel boekje. Dat is de enige manier om op te vallen tussen de andere cd producties en de juiste professionele uitstraling bevorderd natuurlijk ook de verkoop. Kijk eens bij de referenties op  www.musicgroup.nl  Voor ons is het geen probleem een geweldige opdruk op de cd te maken inclusief bijbehorend drukwerk , het maken van een cd productie is immers onze specialiteit.

CD maken bij ons, wij gaan alleen voor top service.

Profiteer van onze ervaring al meer dan 25 jaar vergaande service. U heeft bij de cd perserij van Music Group BV uitgebreide mogelijkheden van distributie promotie download en plugging zowel landelijk als in de provincie en zelfs in de regio. En ook de aanmelding op platformen en digitale distributie. Meer dan 350 radio stations ontvangen in een klap u nummer digitaal via de mail. Wij  verzorgen dat probleemloos en snel via een van onze partners. Schakel de Music Group in voor een cd productie en profiteer van onze ervaring de allerbeste service op het gebied van een cd maken.

Benieuwd  !! mail naar  johan@musicgroup.nl

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!