CD persen via de Music Group:
altijd een slimme keuze


Als u een cd wilt laten persen dat doet u dat natuurlijk het liefst met de hulp van een deskundige partij. Een cd persen is ook echt een vak apart maar gelukkig heeft de Music Group al ruim 25 jaar ervaring in het persen van cd’s & dvd’s. Dat heeft geresulteerd in het feit dat we inmiddels al miljoenen cd’s geperst hebben voor klanten in heel Europa. Met de Music Group kiest u in elk geval altijd voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. En omdat wij al onze producties vervaardigen in een eigen cd perserij zijn we uitstekend in staat om aan al uw eisen en wensen te voldoen. Schakel ons in voor een compleet pakket aan diensten en producten. Van het ontwerpen van een cd hoes of label tot aan het bedenken en vervaardigen van een luxe verpakking.

Snel uw cd laten persen? Bij ons is levering vaak al binnen 24 uur mogelijk.

cd-persen musicgroup

Zie het in de cd perserij met eigen ogen


Kom ook eens naar de CD Fabriek van onze eigen en complete cd fabriek of bekijk deze video. Wij kunnen echt het hele proces voor u verzorgen. Of dat nu gaat om het samenstellen van uw cd, het cd persen zelf of de afwerking van de schijfjes. Daarbij zijn uw eisen en wensen altijd ons uitgangspunt. Zodat we vervolgens aan de slag gaan met het maken van uw gewenste eindproduct.

Cd maken? Kies voor de Music Group

We vervaardigen al ruim 25 jaar fabrieksmatig hoogwaardige cd’s in onze eigen cd perserij. We maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken dankzij onze ultramoderne machines. Maar hiermee houdt onze dienstverlening echt nog niet op. De Music Group heeft bijvoorbeeld ook een eigen platenmaatschappij en een jarenlange ervaring door middel van eigen muzieklabels. Grote Belgische en Nederlandse artiesten en diverse wereldsterren laten hun cd’s al jarenlang bij ons maken. U moet dan denken aan artiesten als Eddy Wally, Henk Wijngaard, Andre Rieu, Tino Martin en Will Tura. Zij kozen keer op keer voor de Music Group vanwege de topkwaliteit én de betaalbare prijzen.

De allerbeste service

Als u kiest voor professioneel cd persen dan wilt u natuurlijk ook de beste service krijgen. Hierbij kunnen we u geruststellen: op het gebied van service zal het u ook aan niets ontbreken als u voor ons kiest. Zo profiteert u van de uitgebreide mogelijkheden via ons op het gebied van de distributie van uw cd’s en dvd’s. En de aanmelding op de belangrijke platformen regelen wij ook graag voor u. We beschikken nu eenmaal over de juiste contacten die dit mogelijk maken. Kies ook voor de Music Group en profiteer van onze lage prijzen en de allerbeste service.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!