CD persen? Kies voor de Music Group!

Een cd persen op een professionele manier? Kies dan voor de professionals van de Music Group. Wij gaan aan de slag met het vervaardigen van uw cd in onze eigen cd perserij. We hebben heel veel ervaring als het gaat om het verzorgen van cd producties. We zorgen ervoor dat de kosten voor u zo laag mogelijk zijn, of het nu om een kleine of een grote oplage gaat.

cd persen maken

Begeleiding van A tot Z

Schakel de Music Group in en u bent verzekerd van een professionele begeleiding gedurende het totale proces van het cd persen. Of het nu gaat om het persen van de cd zelf, het ontwerp van het artwork, de distributie of het pluggen bij belangrijke muziekstations: wij kunnen het van A tot Z voor u regelen. Het is toch een geruststellend idee als u uw cd productie in vertrouwde handen kunt achterlaten. En u keer op keer een hoogwaardig eindproduct in handen krijgt.

CD persen doen we zo

In onze cd perserij maken we gebruik van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. Dat zorgt ervoor dat we altijd topkwaliteit kunnen leveren en zeer efficiƫnt kunnen produceren. Voor het cd persen gebruiken we een perstechniek waarbij we de gegevens direct op de betreffende cd persen. Op die manier wordt het schijfje beschreven met uw data, beeld of muziek. De machine controleert na dit proces automatisch of alles goed is overgenomen. Dat betekent dat een cd die geperst is bij de Music Group altijd van uitstekende kwaliteit is en dat ze op elk soort speler af te spelen zijn.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!