CD Maken, schakel de Music Group in!

Zoekt u naar een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in cd’s maken? Maak dan eens kennis met de professionals van de Music Group in Weert. Wij beschikken over een jarenlange ervaring binnen de muziekindustrie.

Een cd persen kan bij ons in kleine oplages tot aan grote hoeveelheden. Zo bent u verzekerd van het allerbeste eindresultaat. Maar we kunnen veel meer dan alleen cd’s maken. Wat te denken van bijvoorbeeld vinyl persen, het drukwerk van de cd’s en de verpakking ervan vervaardigen?

cd maken

in eigen cd perserij


Breng eens een bezoek aan onze cd perserij. U zult dan zien dat wij het hele proces rondom de cd productie voor u kunnen verzorgen. Dat begint al bij het samenstellen van uw cd en gaat door tot en met het cd persen en de afwerking van het schijfje. We gaan uiteraard altijd uit van uw eisen en persoonlijke wensen bij de productie van een cd want we doen er alles aan om u het gewenste eindproduct in handen te kunnen geven.

de Music Group

Cd’s doen we al meer dan 25 jaar fabrieksmatig in onze eigen cd perserij. De gegevens die we op de cd zetten, zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Bij het cd maken, maken we gebruik van de nieuwste technieken in onze hypermoderne cd perserij. Maar daar houden onze werkzaamheden nog niet mee op. We beschikken namelijk ook over een eigen platenmaatschappij en hebben een jarenlange ervaring met onze eigen muzieklabels. Ook allerlei contacten binnen de muziekindustrie maken van ons een betrouwbare partner voor elke artiest, producer of band.

Profiteer vandaag nog van onze scherpe prijzen en aanbiedingen die de Music Group ook u kan bieden. Informeer bij een van onze medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Vraag vandaag nog een offerte aan! 

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!