CD maken in eigen cd perserij

Breng eens een bezoek aan onze cd perserij. U zult dan zien dat wij het hele proces rondom het cd maken voor u kunnen verzorgen. Dat begint al bij het samenstellen van uw cd en gaat door tot en met het cd persen en de afwerking van het schijfje. We gaan uiteraard altijd uit van uw eisen en wensen bij het maken van een cd want we doen er alles aan om u het gewenste eindproduct in handen te kunnen geven.

cd maken

Cd maken? Mail naar The Music Group bv  info@musicgroup.nl

Zoekt u naar een partij die gespecialiseerd is in het maken van  cd’s ?  Maak dan eens kennis met de cd perserij van The Music Group in Weert. Wij beschikken over veel ervaring binnen de muziekbranche. Een cd maken kan bij ons al bij een kleine oplage vanaf  50 stuks.  Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Maar we kunnen meer !! Wat te denken van bijvoorbeeld vinyl persen, digitale visitekaartjes en speciale verpakking .

Cd productie uitbesteden? Schakel ons in

Op zoek naar een geschikte cd fabriek die u kan helpen bij een professionele productie?  cdpersen.nl  vervaardigt uw cd’s in eigen cd perserij met behulp van hypermoderne cd pers technieken. Gaat het om kleine oplages of grote aantallen cd’s? Dat is voor ons absoluut geen probleem. Bovendien zorgen we er ook voor lage kosten voor het maken van cd’s. Zonder dat de kwaliteit verloren gaat!

Cd productie en de juiste begeleiding

Een cd productie is meestal voor u geen dagelijkse kost. Vandaar dat u op zoek gaat naar een betrouwbare cd fabriek om dit voor u te verzorgen. Zoek niet verder en kies voor ons. Bij de cd fabriek van The Music Group BV  bent u verzekerd van de beste begeleiding gedurende het totale proces. Het maken van de cd, inclusief de complete nazorg o.a. de distributie van de cd of dvd of het eventuele promoten van de muziek. Dan kunt u zich focussen op de zaken.

Hoe verloopt de cd productie bij ons?

Maak een afspraak en kom eens kijken in onze cd perserij, want daar ziet u waar het product wordt gemaakt. De nieuwste cd apparatuur en offset drukkerij dat zorgt ervoor dat we altijd een uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Bij deze techniek word uw data, direct op de cd geperst. De machine controleert ook meteen of de data daadwerkelijk op de juiste manier zijn overgenomen. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

De voordelen van een cd productie bij de Music Group BV

  • De beste service
  • Vakkundige begeleiding
  • Veel tips voor de top cdpersen.nl
  • Barcode – bestelnummer – alle belangrijke adressen van radio en tv stations gratis

Ook in België  www.musicgroup.be 

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!