CD maken in Digipack

Een mooie buitenkant van een cd mag bij goede muziek- en cd-producties natuurlijk niet ontbreken. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige dvd- en cd-verpakkingen. Zo kunnen wij uw cd maken in een digipack. Op die manier krijgt uw cd de professionele uitstraling die nodig is. Wij draaien onze hand ook niet om voor een opdruk voor op de cd en het bijbehorende drukwerk van het boekje en de hoes.

CD maken Digipack

Topservice bij CD maken


Profiteer ook van onze vergaande service in onze CD Perserij. U heeft bij de Music Group uitgebreide mogelijkheden op het gebied van distributie. En ook de aanmelding op de juiste platformen verzorgen wij probleemloos en snel voor u. Schakel de Music Group in voor uw project en profiteer van onze lage prijzen en de allerbeste service op het gebied van cd maken.

Meer weten over een cd maken bij de Music Group? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Meer dan cd maken

Het houdt bij ons natuurlijk niet op bij het cd persen zelf. Zo kunt u bij ons uw cd ook laten bedrukken. Dat kan een label zijn voor op de cd’s of het hoesje of boekje van de cd. U heeft daarbij de keuze uit PMS druk , zeefdruk of fotodruk en offset opdruk. En wilt u het helemaal mooi maken? Maak dan gebruik van de speciale glanslaag waarbij uw cd er nog professioneler uit komt te zien. Samen bespreken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

De voordelen van een cd maken bij de Music Group

–  Al ruim 25 jaar actief bij het maken van CD’s & DVD’s
Formidabele service en professionele begeleiding
Altijd de laagste prijs
Snelle en gratis levering in Nederland
Eigen cd perserij

Ook de Music Group inschakelen voor het maken van uw CD of DVD productie?
Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!