CD laten persen in de beste CD fabriek

De Music Group is de goedkoopste ook voor een kleine oplage vanaf 100 stuks kunt u bij ons terecht. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en waren een van de eerste bedrijven in Nederland die cd’s en dvd’s maakte op een professionele manier. Cd’s persen en dvd’s produceren is nog steeds onze specialiteit. We hebben eigen productie lijnen waar we cd’s en andere media maken in elk gangbaar formaat. En of er nu audio, spraak ( denk aan een luisterboek ) of tekstbestanden op uw drager moet komen te staan? Het is voor ons geen probleem want wij persen uw cd dvd cd-rom dvd-rom of digitaal visitekaartje en USB stick in elke gewenste oplage.

cd persen
cd persen

De beste machines voor u cd te laten persen.

Voor een cd te laten persen , maken wij in onze cd perserij  gebruik van een eigen machine park die voorzien is van de allernieuwste machines en productietechnieken. Vanaf december 2018 maken wij zelfs het drukwerk in eigen huis of het nu gaat om inlays cd boekjes en de cd wallet kleine en grote oplages. De producten zijn van hoge kwaliteit offset druk. Wij zijn zeer flexibel en kunnen werken zeer efficiënt. Ideaal want hierdoor blijven de kosten laag. Bij kleine oplages vanaf 25 stuks kunt u ook bij ons terecht. We kiezen dan voor uw cd en of dvd te dupliceren soms klaar terwijl u wacht.

CD voordelig laten produceren

Ook benieuwd hoe een cd productie bij ons wordt gemaakt ? Met behulp van perstechniek kunnen we u cd persen. We persen eventueel de muziek direct op de betreffende cd. Een cd en of dvd is gemaakt van speciaal plastic met een aluminium laag. De laser van de cd-speler kaatst deze laag terug. We verwarmen met een speciale techniek in onze cd perserij de PVC en brengen die aan in een mal. Dan persen we de data op de drager en brengen we een speciale laag aan op de cd. De extra laag beschermt de cd en of dvd.

Wilt u ook een cd laten persen in een kleine of grote oplage zoekt u naar een bedrijf waar dat snel en goedkoop gerealiseerd kan worden? Schakel ons in en u verzekert uzelf van uitstekende kwaliteit tegen lage kosten www.musicgroup.nl

Wat kost een cd persen?

Mail info@musicgroup.nl en na kantooruren of in het weekend cdfabriek@ziggo.nl of via de app 7 dagen per week 06 -22498565

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!