Cd duplicatie: voor oplages onder de 500 stuks


Wilt u van een bestaande CD meerdere exemplaren laten maken en is de totale oplage minder dan 500 stuks? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor cd duplicatie i.p.v. CD Persen. Pas als de oplage groter is dan 500 cd’s, komt de mogelijkheid van cd persen om de hoek kijken.

cd duplicatie Kwaliteit en voodelige cd duplicatie

Wat is cd duplicatie eigenlijk?

In feite is cd duplicatie hetzelfde als het branden van een cd. Veel mensen hebben thuis de beschikking over een cd brander, bijvoorbeeld in hun pc of laptop. Toch wordt daar vaak niet de gewenste kwaliteit mee behaald en daarnaast is het ook nog een tijdrovend karwei. Kies daarom voor cd duplicatie door de professionals uit de CD Fabriek van de Music Group. Wij maken gebruik van speciale machines die snel en foutloos een groot aantal cd’s kunnen vervaardigen. Het enige dat daarvoor benodigd is, is de basis cd of master cd. De uiteindelijke cd’s zijn stuk voor stuk A-grade cd’s zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. En mocht er toch een foutje insluipen tijdens de cd duplicatie, dan wordt die automatisch door de machine opgespoord en uit het productieproces verwijderd.

Verpakking van uw cd duplicatie

U kunt ook veel tekst en informatie kwijt op de hoes van uw cd of dvd. Deze zijn tegenwoordig in allerlei vormen en maten te maken. Veel artiesten gebruiken een opvallende verpakking zoals een Digipack of Digifile en Digisleeve met de superkleuren zilver of goud. U wilt namelijk dat uw cd of dvd productie opvalt bij de dj’s die de programma’s samenstellen op radio en televisie. Daarnaast moet een cd persing aan een aantal zaken voldoen. Denk daarbij aan een ISRC-code en een barcode maar ook de aanmelding bij diverse instanties. Anders gaat het namelijk niet lukken om in een hitparade te belanden. Er moet namelijk een telling worden gemaakt zoals het aantal downloads en de airplay van uw productie bij de verschillende muziekstations. Ook de verkopen van de cd tellen mee. Waarbij nog steeds geldt: hoe hoger deze aantallen zijn, hoe groter de kans is om in een hitlijst terecht te komen.


Neem ook eens een kijkje op 123CD voor meer informatie over het dupliceren van cd’s in kleine oplages!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!