Dvd hoes: mooie bescherming


Wat u ook op uw dvd heeft staan: u wilt vast en zeker dat de door u vervaardigde dvd ook een prachtige dvd hoes heeft. Wie tijd en aandacht besteedt aan het maken van een dvd, wil dat het uiteindelijke product ook aan de buitenkant een degelijke uitstraling heeft. Bij de Music Group kunt u kiezen uit verschillende soorten dvd hoezen. Een dvd verpakking hoeft helemaal niet duur te zijn. Ga voor een dvd hoes die het beste bij uw dvd en binnen uw budget past. Uw product ziet er op die manier niet alleen professioneler uit, hij is bovendien uitermate goed beschermd.

dvd-hoes

Meerdere soorten dvd hoezen

We hebben verschillende soorten dvd hoezen beschikbaar bij de Music Group. Iedereen kent wel de standaard dvd box of jewelcase. U heeft daarbij de keuze uit zowel een zwarte als een transparante tray. Andere vormen van dvd hoezen zijn bijvoorbeeld de standaard kartonnen wallets (men noemt deze ook wel sleeves), digipacks en casebound booklets (beter bekend onder de naam hardcover dvd boeken). Ook voor andere en uitgebreidere wensen op het gebied van een geschikte dvd verpakking kunt u bij ons altijd terecht. Wij bespreken graag alle mogelijkheden op dit gebied voor uw dvd productie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Drukwerk voor uw dvd hoes

Ook drukwerk mag niet ontbreken bij uw dvd verpakking of dvd hoes. Onze service gaat verder dan alleen een label voor op de dvd of de inlay voor in de dvd verpakking. Kiest u bijvoorbeeld voor een standaard kartonnen wallet, dan is het mogelijk om deze te laten drukken op de manier zoals u dat wilt. De Music Group zorgt voor het complete drukwerk dat bij uw dvd hoes hoort. Enkelzijdig of dubbelzijdig, zwart-wit of full colour: bij ons is het allemaal mogelijk.

Zoekt u een mooie en functionele dvd hoes voor uw dvd productie? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!