Dvd perserij van de Music Group: nummer 1 in multimedia!


Zoekt u naar een betrouwbare partner op het gebied van dvd’s maken, dan bent u bij de dvd perserij van de Music Group aan het juiste adres. Wij zien onszelf als een echte multimediaspecialist en kunnen u op alle vlakken bijstaan met betrekking tot uw dvd. In onze dvd perserij hebben wij de beschikking over de allerbeste apparatuur. Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen en professionals met enorm veel liefde voor het vak. Of u nu een dvd wil laten persen, op zoek bent naar bedrukking voor uw dvd of op wil vallen met een digitaal visitekaartje: bij ons is het allemaal mogelijk! Van één tot vele tienduizenden kopieën, met of zonder drukwerk en verpakking en altijd volledig toegespitst op uw wensen en beschikbare budget.

dvd-perserij

Music Group: jarenlange ervaring in dvd persen

Wij begeleiden u gedurende het gehele traject van uw dvd productie zodat we samen een optimaal eindresultaat weten te behalen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van persingen, muziek en platenmaatschappijen zijn wij voor eenieder een betrouwbare partner. Moet alles nog worden opgenomen? Ook daar kunnen wij voor zorgen, evenals de distributie van uw project waarbij we niet alleen in uw eigen omgeving maar ook in de rest van het land leveren.

Scherpe prijzen bij onze dvd perserij

Wij maken digitale media in alle soorten en maten. Niet alleen dvd’s maar bijvoorbeeld ook cd’s en cd-roms of bedrukte USB-sticks. Het maakt ons niet uit of het om een kleine of juist een grote oplage gaat: wij voeren het met het allergrootste plezier uit en altijd tegen scherpe prijzen. Verder hebben we een eigen ontwerpstudio waar u geen meerkosten betaalt voor een eventuele aanpassing van het ontwerp. Ook blijven pre-masterkosten u bespaard en zorgen wij altijd voor een snelle aflevering. Onze eigen koerier brengt alles binnen 24 uur naar u toe (in Nederland).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dvd maken? Zoekt u naar een kwalitatieve dvd perserij om uw dvd productie naar een hoger plan te tillen? Neem contact met ons op voor een passende offerte of kom eens langs voor een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!