DVD persen: de Music Group regelt het voor u!


Wilt u op een professionele manier een dvd persen? Kies dan voor de kennis en kunde van de Music Group in Weert: dé specialist op het gebied van digitale media. We hebben een eigen dvd perserij waar wij de complete persing van uw dvd tot in de puntjes verzorgen. U wordt professioneel van a tot z begeleid en wij leveren aan u steevast het gewenste eindproduct. Bij ons vindt u kwaliteit, service en vakmanschap onder één dak.

dvd-persen

Dvd persen en verschillende formaten

Toen de dvd opkwam waren wij één van de eerste perserijen in Nederland die ook dvd’s persen als service aan ging bieden. We begonnen met de standaard DVD-5 (4,7 Gb). Later voegden we daar ook nog de Double Layer DVD-9 (8,5 Gb) aan toe. Het grootste gedeelte van onze klanten kiest bij het dvd persen voor de standaard DVD-5, maar de laatste jaren is ook de DVD-9 steeds meer in opkomst.

Nieuwe technieken bij het dvd persen

Als wij uw dvd persen, maken we vanzelfsprekend gebruik van de allerlaatste technieken in onze ultramoderne dvd perserij. Al vanaf 500 stuks kunt u ons uw dvd productie laten persen. Gaat het om minder dan 500 dvd’s? Persen is dan niet de juiste (en goedkoopste) oplossing. U kunt dan het beste bij ons uw dvd’s laten dupliceren.

Verpakkingen voor uw dvd

Heeft u een dvd laten persen en wilt u dat deze op een leuke manier verpakt en opgeborgen kan worden? Bij ons kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Bekijk ons ruime assortiment met dvd verpakkingen en dvd hoezen. U vindt er kartonnen dvd hoesjes, MultiBox papieren dvd hoesjes, JewelBox/JewelCase, Slimline JewelBox, plastic dvd hoesjes en nog veel meer.

Heeft u een project voor ons dat vraagt om specialisten op het gebied van dvd persen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!