Dvd fabriek : laat professioneel uw dvd persen


Wilt u een groot aantal dvd’s op een professionele manier laten persen? Schakel dan de dvd fabriek van de Music Group in Weert in. Dat is namelijk dé specialist op het gebied van digitale media. Voor het dupliceren of persen van uw dvd bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Laat de complete persing maar aan ons over want we kunnen gebruik maken van onze eigen dvd perserij. Dankzij onze jarenlange ervaring bij de dvd fabriek begeleiden wij u gedurende het gehele traject en weet u zeker dat uw dvd’s probleemloos en snel geleverd worden.

dvd-fabriek

Service en kwaliteit: dé kenmerken van de dvd fabriek

Als u ons inschakelt voor uw dvd productie bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Bij de dvd fabriek is namelijk alles dat met dvd persen te maken heeft onder één dak verzameld. Op die manier leveren wij altijd supersnel uw dvd productie en doen wij er alles aan om het u volledig naar de zin te maken. Heeft u ook drukwerk nodig bij uw dvd? Uiteraard zijn wij ook perfect in staat om dit voor u te verzorgen: van ontwerp tot aan het uiteindelijke drukproces. Zo maken wij prachtige hoesjes, inlays en etiketten voor elke gewenste dvd productie.

Jarenlange ervaring bij de dvd fabriek van de Music Group

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van dvd persen. Onze dvd fabriek levert dvd’s aan allerlei bedrijven en instellingen. Maar wist u dat wij ook veel met diverse bekende (Nederlandstalige) artiesten werken? Werkelijk iedereen kan bij ons terecht! Een van de grote voordelen van het laten persen van een dvd bij ons is het feit dat wij de prijzen altijd laag kunnen houden. Dat komt omdat we vaak grote aantallen dvd’s persen. Heeft u een opdracht van minder dan 500 dvd’s? Dan adviseren wij steevast om te kiezen voor dvd dupliceren, aangezien dat in zo’n geval stukken goedkoper is.

Meer weten over dvd persen of wilt u een offerte opvragen voor uw dvd productie? Neem dan contact met ons op.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!