Dvd dupliceren: slim bij kleinere oplages


Wilt u meerdere dvd’s laten maken in een oplage van minder dan 500 stuks? Bij de Music Group adviseren we dan altijd om te kiezen voor dvd dupliceren. Zo houdt u de kosten zo laag mogelijk terwijl u toch de kwaliteit van geperste dvd’s ontvangt. We werken met materialen van superkwaliteit en zorgen ervoor dat we bij het dvd dupliceren uw dvd voorzien van een haarscherpe bedrukking. Voor dvd duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw dvd’s. Bij oplages van boven de 500 stuks adviseren wij altijd om uw dvd te laten persen.

dvd-dupliceren

Goedkoop dvd’s dupliceren

De prijs voor dvd’s dupliceren begint bij ons vanaf €2,50 (per stuk en ex btw). U dient rechthebbende te zijn van uw eigen dvd. Staat er audio op uw dvd dan kunnen wij ook de aanvraag richting Stemra regelen. Wilt u uw dvd naar een professioneel niveau tillen? Maak dan gebruik van de mastering service van de Music Group. Wij doen zoals u ziet veel meer dan alleen het dupliceren van uw dvd’s.

Dvd dupliceren en de juiste verpakking

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het op de juiste manier verpakken van uw dvd en het zorgen voor bijpassend drukwerk. Uit welk aantal dvd’s uw oplage ook bestaat: u kunt ze op allerlei verschillende manieren laten verpakken. Ook verkrijgbaar bij ons is een blanco dvd-r met opdruk. Zo kunt u zelf met behulp van een dvd (re)writer data en muziek aan uw dvd-r toevoegen. Wilt u de precieze mogelijkheden weten? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers.

Hoge kwaliteit in dvd dupliceren

Ook een of meerdere dvd’s laten dupliceren door de Music Group? Wij werken met materialen van de hoogste kwaliteit en leveren steevast de hoogst mogelijke service. Bovendien zijn de prijzen altijd laag. Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van dvd’s dupliceren want voor kwalitatief dvd dupliceren gaat u naar de Music Group!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dvd dupliceren? Neem dan contact met ons op!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!