Dvd branden: oplages tot 500 stuks


Wilt u een dvd meerdere keren laten dupliceren of branden? De Music Group kan u tijdens het gehele traject uitstekend van dienst zijn. U doet er prijstechnisch verstandig aan om te kiezen voor dvd branden als u een oplage nodig heeft van maximaal 500 stuks. Bij grotere oplages kunt u uw dvd beter laten persen. U dient dan wel de rechthebbende van de dvd te zijn. Bevat de dvd ook audio, dan verzorgen wij als u dat wilt de STEMRA-aanvraag volledig voor u.

dvd-branden

Dvd branden inclusief verpakking en drukwerk

Onze service houdt niet op bij alleen het dvd branden. We zorgen ook voor bijpassend drukwerk bij uw dvd (zowel op de dvd als op de dvd hoes) en beschikken over allerlei handige oplossingen om uw dvd te verpakken. Zo krijgt uw gebrande dvd net even wat extra uitstraling mee. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we er altijd voor dat uw complete project op een professionele manier begeleid wordt. Een dvd branden doen wij graag voor u en al jaren weten wij de bijbehorende prijzen voor onze klanten uiterst laag te houden.

Verschillende soorten dvd drukwerk

U heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van drukwerk als u bij ons uw dvd laat branden. U moet dan bijvoorbeeld denken aan het maken van een label voor op de dvd, maar bijvoorbeeld ook het drukwerk voor de achterzijde van uw dvd verpakking. Wilt u een dvd met een bijbehorende inlay zoals een booklet? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen want bij de Music Group is werkelijk alles mogelijk. Of het nu gaat om een eigen ontwerp of om een ontwerp dat u ons wilt laten verzorgen: samen bespreken we uw eisen en wensen, zodat wij de juiste dvd verpakking voor u kunnen samenstellen.

Wilt u ook een dvd laten branden, wel of niet inclusief een dvd verpakking en drukwerk dat hoort bij uw dvd? Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!