Tips voor de top: promoten van uw productie


Bij de Music Group kunt u voor meer zaken terecht dan alleen het persen van cd’s en dvd’s. Ook voor de promotie van uw cd of dvd productie bent u bij ons op de juiste plek beland. Wij zijn gespecialiseerd in het promoten van vele muziekproducties en kennen de weg naar de vele radio- en televisiestations. Bij ons zijn alleen maar personen werkzaam die beschikken over een jarenlange ervaring in de muziekindustrie.

Tips-voor-de-top

Veel contacten met managers en platenmaatschappijen

Er zijn heel veel managers en platenmaatschappijen die in onze perserij een of meerdere cd‘s of dvd’s van hun artiesten laten maken. De afgelopen jaren hebben wij dan ook veel contacten gelegd in de muziekindustrie. Zo zijn wij in staat om ook uw productie onder de aandacht te brengen van de juiste personen. Als wij zien dat uw muziek commercieel interessant is, dan brengen wij u (en uw muziek) in contact met de betreffende personen. En wie weet geven zij u nog meer tips voor de top!

Airplay en distributie van uw muziek

Ook in de wereld van pluggers en distributiemaatschappijen weten wij waar we moeten zijn om uw muziek gedraaid te krijgen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw cd of dvd airplay krijgt en dat deze te koop is bij allerhande verkooppunten. Dat kan in fysieke winkels zijn maar natuurlijk ook bij verschillende bekende online shops als bol.com. Ook voor legal downloads van uw muziek kunt u ons inschakelen. Wij zorgen er dan voor dat uw muziek te downloaden is in de daarvoor bestemde plaatsen op het internet. U moet dan denken aan bijvoorbeeld iTunes en Spotify.

Wilt u ook dat uw muziek een hit wordt en tot grote hoogte stijgt in de verschillende charts? Maak gebruik van onze tips voor de top en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!