plugging & promotie


Alsof het maken van een cd al niet moeite genoeg kost, u heeft ook iemand nodig die uw muziek op de juiste manier onder de aandacht van een grote groep mensen kan brengen. Met behulp van plugging en promotie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bij ons heeft u de beschikking over een eigen labelmanager die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het releasen en promoten van cd en dvd producties.

Plugging-en-promotie

Promo Only pakket

Wie kiest voor plugging en promotie via de Music Group, maakt gebruik van ons Promo Only pakket. Dit pakket biedt u de complete verzorging die u nodig heeft. Uiteraard blijft u zelf altijd (master) eigenaar van uw eigen productie. Zoekt u naar een totaalpakket op het gebied van plugging en promotie en kunt u de hulp van een professionele labelmanager goed gebruiken? Kies dan voor ons Promo Only pakket!

Onderdelen van het Promo Only pakket

De belangrijkste onderdelen uit ons Promo Only pakket willen we hier kort even de revue laten passeren. We verzorgen de barcode, productcode, ISRC codes en de labelcopy. Daarnaast regelen we de digitale release in de bekende downloadshops als iTunes, Zazell en Spotify. Digitale promotie verzorgen we naar maar liefst 1000 radiostations, bekende muzieksystemen en de belangrijkste televisieredacties. Ook melden we uw muziek aan bij de GFK Megacharts en plaatsen we uw release permanent op de promowebsite. Daarnaast promoten we de release via social media, zorgen we voor de royalty administratie en schrijven we verschillende promotieteksten en persberichten. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld coaching en professionele begeleiding. Dit allemaal is onderdeel van ons Promo Only pakket.

Wilt u ook gebruikmaken van onze service op het gebied van promotie en plugging en bent u benieuwd naar de prijs?

Laat het ons weten en we zullen u een vrijblijvende offerte doen toekomen.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!