Platenmaatschappij van de Music Group


Behalve dat u bij de Music Group terecht kunt voor het maken of persen van een cd of dvd, profiteert u ook van het feit dat we over een eigen platenmaatschappij beschikken. Dankzij onze jarenlange ervaring met eigen muzieklabels en vergaande contacten in de muziekindustrie zijn wij een betrouwbare partner voor elke artiest of producer. Bespreek eens met ons de mogelijkheden van het onderbrengen van uw muziekproductie bij een van onze platenlabels. Wij kunnen u op allerlei vlakken ondersteunen en ervoor zorgen dat uw muziek een nog grotere hit wordt!

Promotie van uw product door onze platenmaatschappij

De Music Group beschikt over een eigen muziekuitgeverij genaamd B.C.S. Publishing. Deze uitgeverij speelt een actieve rol bij het promoten van uw product. U moet dan denken aan het aanbieden van de legal download op het internet, maar eveneens de aanmelding van uw cd productie bij de Mega-charts. Elke cd hoes voorzien wij van een barcode inclusief bestelnummer en dankzij onze contacten binnen de muziekindustrie weten wij ook de juiste plugger voor u te regelen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen wij ook zorgen voor professioneel opgemaakte hoezen voor uw cd of dvd. Onze eigen ontwerpstudio vervaardigt het voor u met het grootste gemak.

Neem ook eens een kijkje op cdpersen.nl

Platenlabels

U heeft ook de mogelijkheid om uw commerciƫle producties onder te brengen op een van onze platenlabels. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wist u trouwens dat een platenlabel letterlijk het etiket is in het midden van een grammofoonplaat? Hier stonden altijd naast de artiestennaam en de titel van de plaat (met bijbehorende nummers) ook het logo en de naam van de platenmaatschappij vermeld. Langzaam maar zeker is het woord label in de plaats gekomen voor platenmaatschappij.

Wilt u meer weten over onze platenmaatschappij of heeft u een muziekproductie die u onder wilt brengen bij een van onze platenlabels? Kom een langs bij ons zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Het makkelijkste is om vooraf even een afspraak te maken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!