Muziek apps


Wilt u uzelf echt op een professionele manier presenteren met uw muziek aan uw publiek? Kies dan voor een muziek apps die ontwikkeld is door de Music Group. Wij maken gebruik van de combinatie van een mobiele site met een echte muziek app: iets wat stukken goedkoper is dan de aanschaf en het onderhoud van een echte app uit de app stores.

Muziek-apps

Een mobiele website

Steeds meer internetverkeer vindt plaats via smartphones. Op dit moment wordt al meer dan 40% van het totale internetten verricht op smartphones en dit percentage zal in de toekomst alleen nog maar gaan toenemen. Als u als artiest, bedrijf of evenement beschikt over een website, zal deze site dus ook steeds vaker mobiel worden bezocht. U kunt dan kiezen voor een mobiele website, maar deze zijn vaak saai en hebben beperkte mogelijkheden. Gelukkig biedt een WebApp de oplossing!

Combinatie van een mobiele site en een app

Onze WebApp bestaat uit de combinatie van een mobiele site met een app. Deze kan zeer breed worden ingezet en heeft de look and feel van een echte app. De kosten van zo’n WebApp zijn in vergelijking met de kosten voor een mobiele site en een app erg laag, waardoor deze optie voor elke artiest interessant wordt. We kunnen uw WebApp volledig opmaken in uw eigen (huis)stijl en het beheren van de WebApp is zeer eenvoudig voor u. U heeft er helemaal geen technische kennis voor nodig.

Toepassingen van de WebApp

U kunt de WebApp voor veel zaken gebruiken. Zo kunnen er tickets, tafels of kamers gereserveerd worden en kan de agenda en het laatste nieuws rondom uw optredens worden weergegeven. U kunt foto-albums en slideshows aanmaken, video’s laten afspelen en zorgen voor een koppeling met social media en bijvoorbeeld iTunes en Soundcloud.

Voordelen

De WebApp is geschikt voor alle smartphones en u zit niet vast aan ingewikkelde constructies met app stores. U koppelt de WebApp eenvoudig aan uw bestaande website en u krijgt de uitstraling van een échte app. U heeft toegang tot het CMS en kunt zelf de statistieken bekijken. De investering is bovenal zeer laag. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een WebApp?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!