Legal downloads


Als u muziek geproduceerd heeft of heeft laten produceren, dan wilt u natuurlijk wel dat andere mensen van uw muziek kunnen genieten. Niet alleen op cd of vinyl, maar het liefste ook via de mogelijkheid van een legal download. Bij de Music Group in Weert kunnen wij een legal download van uw muziek beschikbaar maken in alle bekende downloadshops. Denk daarbij niet alleen aan iTunes, Spotify en Zazell, maar ook aan die van 538 en SBS bijvoorbeeld.

legal-download

Digitale distributie voor legal download

U kunt bij ons alle werkzaamheden met betrekking tot de productie van uw muziek uitbesteden, maar het komt steeds vaker voor dat u alleen maar de digitale promotie goed geregeld wilt hebben. Daarom heeft u bij ons ook de mogelijkheid om alleen de digitale legal download distributie te laten verzorgen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het persen, releasen en promoten van muziekproducties. We verzorgen voor u de barcode, productcode, ISRC codes en de labelcopy en regelen de digitale release in alle bekende shops waar muziek te downloaden is.

Digitale promotie

Allemaal leuk en aardig maar met alleen het beschikbaar stellen van een legal download, zal uw muziek nog niet direct veel gedownload worden. Vandaar dat wij ook zorgen voor digitale promotie naar zo’n 1000 radiostations, de belangrijkste tv-redacties (Boulevard, Shownieuws, DWDD, etc.) en de belangrijkste muzieksystemen (Alcas, Play Music, Media Tools, Xenox, etc.). We melden het nummer aan bij de GFK Megacharts en plaatsen de release permanent op een promowebsite. Verder zorgen we voor promotie via social media en heeft u de mogelijkheid voor coaching en begeleiding.

Bent u ook geïnteresseerd in het laten verzorgen van de legale download van uw muziekproductie en alles daaromheen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!