cd dvd distributie


Onze vergaande service op het gebied van multimedia reikt tot aan uw voordeur. Ook voor het volledige logistieke traject rondom de levering van uw cd’s of dvd’s kunt u uitstekend bij ons terecht. We verzorgen pick- en pack-activiteiten, handelen uw eventuele retouren af en kunnen een normaal product omverpakken naar een actieproduct. Bovendien is onze levertijd altijd zeer kort.

CD-DVD-distributie

Levering van uw cd of dvd productie

Als wij voor u de Stemra-aanvraag hebben verzorgd en volledig duidelijk is welke uitvoering u wenst voor uw cd of dvd, dan stellen wij naast de offerte ook een definitieve cd- of dvd-persovereenkomst op. Zowel de Music Group als uzelf zullen deze overeenkomst ondertekenen. Zo zijn beide partijen er zeker van dat alles naar behoren zal verlopen. Als wij de ondertekende persovereenkomst hebben en uw productie is in behandeling genomen, dan ontvangt u van ons nog een orderbevestiging met daarop de afleveringsdatum.

Standaard levertijden

Vanaf het moment dat het basismateriaal klaar is (zoals lithofilms, premaster, Stemra-toestemming) en bij de Music Group ligt, geldt de standaard levertijd van ongeveer 9 werkdagen. De levertijd bij eventuele nabestellingen bedraagt 4 a 5 werkdagen. Heeft u een spoedorder? In goed overleg kunnen we bekijken of we aan uw verzoek tegemoet kunnen komen.

Distributie van uw productie aan anderen

U kunt bij ons ook terecht voor het distribueren van uw cd of dvd productie aan anderen. Wij zorgen er dan voor dat uw muziek onder de aandacht wordt gebracht. Bijvoorbeeld door plaatsing in iTunes of op Spotify. Ook zorgen we voor een unieke barcode op uw cd en melden we het nummer of de gehele cd aan bij de Megachart, landelijke bestelsystemen en verschillende internetwinkels. Neem contact met ons op om de specifieke mogelijkheden te bespreken en we zorgen er samen voor dat uw muziek door iedereen te beluisteren is.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!