Music Group -  professionals in cd persen en dvd persen


Noem het een cd perserij of een dvd perserij, een platenmaatschappij of een cd fabriek. Bij Music Group in Weert kunt u voor alles dat met cd’s en dvd’s te maken heeft terecht. Wij zijn professionals op het gebied van digitale media en wij verzorgen uw complete cd- of dvd-persing. We maken daarbij gebruik van een eigen perserij maar ook voor het alleen dupliceren van een cd of dvd bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een jarenlange ervaring en zorgen altijd voor een complete begeleiding bij het samenstellen van uw gewenste eindproduct. Kwaliteit, een uitstekende service en snelle levertijden zorgen ervoor dat wij altijd heel snel uw cd- of dvd-productie kunnen leveren.

diensten-musicgroup

Van cd- en dvd-fabriek tot aan platenmaatschappij

Music Group is meer dan alleen een fabriek waar u cd’s en dvd’s kunt laten maken. Wij hebben ook veel ervaring in het werken met platenmaatschappijen en kennen de mogelijkheden van pluggen en promotie voor allerhande cd- en dvd-producties. Zo kunt u ons de distributie laten verzorgen waarna wij uw product aanbieden in alle cd-winkels, inclusief de bekende Nederlandse en Belgische winkelwarenhuizen. Verder hebben we een aantal eigen platenlabels en hebben wij zeer goede contacten binnen de gehele muziekindustrie.

Cd hoes en dvd hoes

U kunt bij de Music Group ook uitstekend terecht voor het laten bedrukken en ontwerpen van de hoes voor uw cd of dvd. Wij hebben eigen ontwerpers in huis die het complete design voor u kunnen vervaardigen, zowel voor op de cd als voor op de cd- of dvd-hoes zelf. Ook het bedrukken van alle materialen doen wij zelf. Wat dacht u bijvoorbeeld van een digitaal visitekaartje voorzien van een opdruk met uw eigen logo?

U ziet het: u kunt alle kanten op bij Music Group in Weert. Zelfs vinyl platen vervaardigen wij voor u. Meer weten over onze vergaande service? Neem dan contact met ons op!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!