Aanbieding: acties bij de Music Group

De service en dienstverlening van de Music Group wordt al jaren door iedereen geroemd en onze prijzen behoren vaak tot de laagste binnen de industrie. Toch gaan we soms zelfs nog een stapje verder met leuke en interessante aanbiedingen! Hieronder treft u een overzicht aan van de vele voordelen die u kunt behalen als u kiest voor de specialisten op het gebied van multimedia bij de Music Group.

Weekaanbieding

Elke week vindt u bij ons de zogenaamde weekaanbieding. Dit kan een aanbieding zijn met betrekking tot uw cd of dvd productie, maar bijvoorbeeld ook met een digitaal visitekaartje of een USB-stick bedrukt met uw logo. Houd onze site wekelijks in de gaten zodat u weet op welke zaken u extra korting kunt ontvangen of extra voordeel kunt behalen.

Diverse acties

Behalve weekaanbiedingen kunt u bij ons ook terecht voor acties in de vorm van een gratis abonnement op een bekend muziekblad. Soms heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis levering van uw cd of dvd op een adres in Nederland of België. En of dat allemaal nog niet mooi genoeg is: we hebben ook al regelmatig acties gehad waarbij u een waardebon ontvangt van €50. Zo wordt uw muziekproductie uitbesteden aan de Music Group wel heel interessant!

Gratis

Wilt u muziek downloaden op een legale downloadsite? Als u wilt sturen wij u geheel gratis een overzicht van toonaangevende sites waar u terecht kunt voor het downloaden van muziek. Veel van deze adressen zijn een absolute must!

Heeft u zelf een goed idee op het gebied van muziek en wilt u proberen er een hit van te laten maken? Stuur dan een mail naar info@musicgroup.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!