CD Persen in de CD Perserij


Wilt u een cd laten persen in een oplage van meer dan 500 stuks? Bij de Music Group kunt u uitstekend terecht. Wij hebben een ruime ervaring in alles dat met cd persen en cd maken te maken heeft. In onze perserij vervaardigen wij cd producties voor alle gangbare cd formaten. Audio, video of data? Het maakt niet wat er op uw cd komt te staan. Wij persen uw cd in elke gewenste oplage.

cd-persen

Cd persen met moderne apparatuur

In onze cd perserij maken we gebruik van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. Zo kunnen zorgen we altijd voor producten van hoge kwaliteit. Bovendien zijn we ook heel goed in staat om zeer efficiënt te produceren. Hierdoor blijven de productiekosten voor u uiterst laag. Wilt u minder dan 500 cd’s persen? Ook dat is geen enkel probleem, want u kunt bij ons ook terecht voor het dupliceren van cd’s.

Cd persen: zo doen we dat!

Hoe cd persen werkt zit eigenlijk direct al in de naam verscholen. Het persen van een cd vindt dan ook plaats met behulp van perstechniek. De data die nodig zijn voor de cd persen we direct op de betreffende cd. Het materiaal van een cd is van plastic en op deze cd zit weer een aluminium reflectielaag. De laser van de cd-speler kaatst deze laag terug. Als we in onze perserij een cd maken dan worden pvc-korrels verwarmd en in een mal gespoten. Vervolgens persen we de data op de cd en wordt de reflectielaag op de cd aangebracht. Om deze reflectieve laag te beschermen, komt daar nog een laklaag overheen.

Cd persen en het bedrukken van uw cd
Onze expertise houdt niet op bij het persen van cd’s alleen. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor het drukwerk op uw cd en de cd hoes. Om de meest scherpe en realistische afdrukken te krijgen heeft u hiervoor de keuze uit verschillende druktechnieken: zeefdruk, offset, inkjet of thermisch. Heeft u zelf nog geen geschikt ontwerp kunnen maken voor uw cd, dan verzorgen wij dit graag voor u. De medewerkers uit onze ontwerpstudio verrassen ons en onze klanten elke keer weer met de mooiste creaties.

Meer informatie over CD Persen, klik hier!

CD PERSERIJ


Wilt u uw cd op een professionele manier laten persen en zoekt u een vakkundige cd perserij? Bij de cd perserij van de Music Group in Weert bent u aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van digitale media en draaien onze hand niet om voor het dupliceren of persen van een cd. Wij verzorgen de complete cd persing in onze eigen cd perserij. U maakt gebruik van meer dan 15 jaar ervaring als u ons inschakelt voor de begeleiding bij het vervaardigen van uw cd productie. De Music Group staat voor kwaliteit en een uitstekende service en wij kunnen altijd uw cd productie razendsnel leveren. U kunt in onze cd perserij ook terecht voor al het drukwerk dat benodigd is voor uw cd. U moet daarbij dan denken aan het drukken van bijvoorbeeld de hoesjes en de bijbehorende labels voor op de cd.

Meer dan 15 jaar ervaring in cd persen

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het persen van cd’s. Dagelijks zijn wij bezig met ons specialistische vakgebied en we persen keer op keer cd’s voor klanten uit het bedrijfsleven en de muziekindustrie. Diverse bekende artiesten waar we aan leveren zijn onder andere Johnny Hoes, Eddy Wally, Henk Wijngaard en De Dijk. Vaak gaat het om grote aantallen cd’s die we moeten persen en daardoor kunnen we de prijzen zeer laag houden. Maar ook in het verzorgen van kleinere opdrachten zijn wij uitermate sterk en ook dit kunnen wij compleet met drukwerk leveren. Onze eigen koerier levert binnen 24 uur door heel Nederland!

Cd duplicatie in onze cd perserij

Heeft u een opdracht voor minder dan 500 exemplaren? Dan doet u er verstandig aan om uw cd bij ons te laten dupliceren in plaats van te kiezen voor cd persen. Ook hier kunnen wij vaak al binnen 24 uur uw cd leveren, compleet voorzien van een thermische opdruk op uw cd label en een prachtige inlay in de hoes van uw cd. In onze cd perserij in Weert zijn de mogelijkheden eindeloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie op het gebied van cd persen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

NIEUWE RELEASES UIT DE CD PERSERIJ

MUSICGROUP B.V.:
Postbus 10009
6000 GA Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ONDERDEEL VAN CD FABRIEK BV