Goedkoop cd persen

cd perserij

Meer dan 25 jaar onze business !
We timmeren met musicgroup bv al jaren aan de digitale weg en cd persen is dan ook ons vak onze specialiteit dus. Dat houdt veel meer in dan alleen het maken van de cd’s en of dvd’s de digitale blinkende schijfjes. Want er komt veel bij kijken bij het proces van cd persen: veel meer dan je in eerste instantie zou denken.
Laat bij cd fabriek Musicgroup bv je cd persen.

Mark Janssen

Samenwerken met Musical group doen we al een aantal jaren en altijd met veel plezier. Music group werkt snel en efficiënt. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken.

Bob Slee

Super !
Duidelijk betrouwbaar open betrokken zorgvuldig en professioneel.
En toch relaxed en met humor.
Een plezier om mijn order te plaatsen.
Dank voor alle goede zorgen, tot de volgende order.

PK Productions

Top bedrijf !
Altijd zeer professioneel, correct en ook snel in het beantwoorden van mails en telefonische oproepen.
Levertijd ook altijd nauwgezet nageleefd. Top !

Laat je cd persen bij een ervaren cd perserij, zoals de musicgroup bv. Met een cd en een geweldige verpakking heb je een super digitale presentatie in handen. Stuur je cd naar platenmaatschappijen radio stations theater en zaal eigenaren en boekingskantoren of eventuele concertpromotors. Op de cd verpakking een digipack bijvoorbeeld staan immers je gegevens en een foto hoe je band of jij als artiest er uitziet en wat concert bezoeker kan verwachten bij een optreden.

Als je op zoek bent naar een cd perserij om je cd te maken, dan zit je bij ons goed. Je kunt bij ons terecht voor dvd’s of voor een cd productie te persen. Maar ook voor andere digitale media bijvoorbeeld USB sticks en ook voor kleinere oplages voor promo doeleinden zijn wij de juiste partner om zaken mee te doen.

Een cd persen gaat bij ons op een zeer professionele vakkundige manier: ook de kleinere oplages! Wij kiezen altijd voor cd persen ook voor de kleine oplage, de cd persen doen wij met een glasmaster de kosten van deze glasmaster brengen wij niet in rekening omdat wij deze dienst zelf in huis hebben , inclusief offset drukwerk maken wij sinds 2014 zelf met onze eigen drukwerk pers maken wij super mooie cd of dvd-verpakkingen.

Prijzen goedkoop cd persen !

Voor elk repertoire is er een markt. Hardrock, Nederlandstalig, , Blues of Disco: er zijn zeker distributie mogelijkheden voor. Maar hoe weet de consument dat de cd en of dvd te koop is. Dat kan allereerst door reclame in de week en dagbladen optredens en het regelen van airplay op radio. Het is wel belangrijk om je cd bij de juiste radiostation te pluggen en te promoten. De pluggers en promotors weten dan ook de weg in muziekland. En weten je cd bij het juiste radio station gedraaid te krijgen.

Maak ook gebruik van YouTube – facebook – Instagram en andere social media sites.

Ook dit speelt tegenwoordig een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld maar eens aan YouTube. Via deze site bereik je snel heel veel mensen op een goedkope manier met de videoclip die je hebt gemaakt. Plaats die dan altijd op YouTube en eventueel op een andere Muziek Clip Sites. En maak ook altijd een cd productie met een officiële barcode. Zorg ervoor dat je de cd aanmeldt bij de Charts anders kom je nooit in de hitlijsten terecht. Als je cd niet aangemeld is dan is je cd voor niemand bekend en ook de downloads tellen dan niet mee voor een hit parade notering. Wij informeren je graag geheel gratis en vrijblijvend. Mail naar info@musicgroup.nl. Bellen kan ook 0495-564145.

Ontdek de vele mogelijkheden van een cd productie bij de Musicgroup bv en profiteer van onze kennis met meer dan 25 jaar ervaring. “ Musicgroup bv weet waar het om draait “

Zoals je ziet, gebeurt er veel in onze cd perserij. De mogelijkheden van distributie en het maken van je cd dvd of eventueel een USB stick. Ook het aanmelden op belangrijke platformen regelen wij met de unieke gratis BARCODE. Je bent dichter bij een hit dan je denkt. Wij adviseren je graag met leuke belangrijke tips. Kies ook voor de cd perserij met de allerbeste service. En waar alles in eigen cd perserij en drukkerij wordt geproduceerd. Glasmastering - Pre-mastering - Drukwerk en het Persen van je cd, distributie, promotie en het aanmelden bij Spotify Legal download en iTunes: Wij verzorgen het allemaal.

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Mail vandaag nog naar info@musicgroup.nl of 7 dagen in de week ook na kantooruren naar een van onze medewerkers cdfabriek@ziggo.nl via Whatsapp kan ook 06-22498565.

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even een kijkje nemen op: https://www.musicgroup.nl/cd/cd-persen/

Zoals je ziet, gebeurt er veel in onze cd perserij. De mogelijkheden van distributie en het maken van je cd dvd of eventueel een USB stick. Ook het aanmelden op belangrijke platformen regelen wij met de unieke gratis BARCODE. Je bent dichter bij een hit dan je denkt. Wij adviseren je graag met leuke belangrijke tips. Kies ook voor de cd perserij met de allerbeste service. En waar alles in eigen cd perserij en drukkerij wordt geproduceerd. Glasmastering - Pre-mastering - Drukwerk en het Persen van je cd, distributie, promotie en het aanmelden bij Spotify Legal download en iTunes: Wij verzorgen het allemaal.

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Mail vandaag nog naar info@musicgroup.nl of 7 dagen in de week ook na kantooruren naar een van onze medewerkers cdfabriek@ziggo.nl via Whatsapp kan ook 06-22498565. Je kan natuurlijk ook altijd eerst even een kijkje nemen op
https://www.musicgroup.nl/cd/cd-persen/

Extra tip !!! Vraag naar onze GRATIS barcode!
En voor de altijd speciale aanbieding cd persen mail naar sales@musicgroup.nl

Voor de verkoop bij Bol.com en iTunes. Ook hebben wij een leuk cadeautje voor u t.w.v. € 30,-- helemaal gratis de muziekgids met meer als 400 pagina’s met belangrijke adressen contracten en podia. Wij hebben absoluut de laagste prijzen voor cd persen en dvd fabricage. Ook voor een kleine oplage vanaf 50 stuks compleet met onze super tips en service.

youtube-video-thumbnail

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!