CD Persen Bij de Musicgroup

cd perserij

Wilt u op een professionele manier een cd laten persen? Besteed uw klus dan uit aan de Music Group. Wij zullen uw cd’s dan maken in onze rijk geoutilleerde cd perserij. Wij beschikken over heel wat jaar ervaring als het aankomt op het verzorgen van de meest uiteenlopende cd producties. Kleine oplages of juiste enorm grote hoeveelheden: wij draaien er onze hand niet voor om en zorgen ervoor dat de kosten voor u zo laag mogelijk zijn. Zonder in te moeten boeten op kwaliteit natuurlijk.

Music Group is specialist in het persen en dupliceren van cd’s en dvd’s. Hoe werkt dit nu precies? Dit gaat als volgt. U levert beeld of geluid aan en vervolgens wordt deze data in onze perserij fabrieksmatig in een schijf geperst. Eigenlijk kunt u dit zien als een schijf die wordt ‘beschreven’ met uw beeld of muziek. Na het persen controleert de machine automatisch of de data correct is overgenomen. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles klopt. Onze cd’s en dvd’s zijn van de beste kwaliteit en kunnen op ieder soort speler worden afgespeeld. Ook voor al het grafische drukwerk van uw cd of dvd kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrukte hoesjes of labels. Zo leveren wij een totaalpakket voor een totaalervaring.

Cd-perserij

De cd-perserij van Music Group is gevestigd in Weert en bestaat ondertussen alweer meer dan 25 jaar. Met onze eigen perserij hebben we alles op het gebied van cd’s, dvd’s en platen onder één dak. Vandaar dat we onszelf ook wel een cd-fabriek noemen. We kunnen zowel kleinere als heel grote oplages persen, dus iedereen met een passie voor muziek, beeld en digitale media kan bij ons terecht. Wij geloven namelijk dat geen enkele streamingservice de ervaring en kwaliteit van een echte cd of dvd kan evenaren. We werken dan ook met veel liefde aan al onze opdrachten en gaan altijd voor het beste eindresultaat.

CD persen in digipack

Wie veel tijd en energie steekt in muziek en cd producties, wil natuurlijk ook dat de buitenkant van het product er goed uit ziet. Daarom bent u bij ons ook aan het juiste adres als het aankomt op dvd- en cd-verpakkingen. Zo kunnen wij uw cd persen in een digipack. Daarmee krijgt uw cd de uitstraling die deze verdient. En ook voor de opdruk voor op de cd en het drukwerk van het boekje en de hoes bent u bij ons op de juiste plek beland.

youtube-video-thumbnail

Mogelijkheden

Met een oplage vanaf 50 stuks kunt u bij Music Group terecht om cd’s of dvd’s te laten persen. Maar ook voor grotere bestellingen binnen bedrijven of de muziekindustrie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we al samengewerkt met onder andere Elvis Presley repertoire, Dries Roelvink, Joop van de Ende Theaterproducties en EndeMol. Wij staan voor hoge kwaliteit en betrouwbare service. Ook wanneer u niet uit de buurt komt, helpen wij u graag. We hebben namelijk onze eigen koerier in dienst die door heel Nederland bezorgt!

Contact
Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

De mogelijkheden van cd persen

De Music Group is de partner als het aankomt op cd duplicatie. Wij kiezen daarbij voor de methode die het beste bij uw eisen en budget past eventueel een digitale print: De cd fabriek van de Music Group bv is de juiste partner om uw cd productie te produceren. We werken altijd onafhankelijk en dat al meer als 30 jaar niet de enige wel de meest toonaangevend binnen de cd dvd industrie. Niet voor niets zijn we erkend door Buma/Stemra. En bovenal zijn we ook een flexibel bedrijf.

Wat is belangrijk bij het cd persen?

Bij het cd persen of het dvd persen komt veel bij kijken. Je hebt de juiste verpakking nodig. Je wilt weten waar je cd word geperst. Maak eens een afspraak bij ons en volg zelf het proces in de cd perserij. En hoelang hebben wij garantie op de cd of dvd ? Is nabestellen makkelijk en wat is de prijs dan en hoe lang is de levertijd na mijn eerste bestelling ? Maar het aller belangrijkste is hoe je het cd album of single in de markt kan zet. Ontvang ik een ook een barcode en bestelnummer ? Hoe is de plugger en de download en de distributie van je product ? Vergeet ook het hoesontwerp niet, want ook dat moet professioneel zijn en aan bepaalde voorwaarden voldoen voor bijvoorbeeld de verkoop via Bol.com.

Cd productie branden of cd persen: wat is het beste ?

Deze vraag wordt ons veel gesteld. Een cd branden betreft vaak een spoedorder die binnen 24 uur gemaakt moet worden. Een cd persen met een glasmaster is veel voordeliger al bij een oplage van zo’n 100 stuks. Wij zijn de enige cd perserij in Nederland en België die een kleine oplage cd’s kan persen met een glasmaster deze dienst hebben wij sinds 2014 namelijk zelf in huis.
U kunt de master cd aanleveren via de mail als DDP file maar ook eventueel als WAV en natuurlijk ook als pre-master via de post.

Wij maken cd’s op bulk of verpakt in een speciale verpakking met een unieke uitstraling. Onze aanbiedingen vindt u op de Instagram of Facebook. Geeft u ons daar ook even een like?

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!