Vormgeving cd hoes


Het maken van uw cd is iets waar u veel tijd aan besteedt. U schrijft eerst de nummers (of laat dat doen), u componeert de muziek, er worden opnames in de studio gemaakt en vervolgens wordt alles afgemixt. Mooi natuurlijk, maar daarmee bent u er nog lang niet. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vormgeving van uw cd hoes en de uitstraling van de cd zelf? Uw geproduceerde schijfje moet namelijk wel opvallen tussen alle muzikale concurrenten. De Music Group verzorgt al het drukwerk omtrent uw cd.

cd-hoes

Specialisten in vormgeving van cd hoezen

Met betrekking tot de vormgeving en het ontwerp van cd hoezen beschikken wij over een jarenlange ervaring in onze eigen ontwerpstudio. De specialisten van de Music Group kunnen de gehele vormgeving voor hun rekening nemen, maar als u zelf al een ontwerp heeft kunt u dat natuurlijk ook bij ons aanleveren. Niet alleen de hoes van uw cd heeft een ontwerp nodig, ook de cd zelf kunnen wij voorzien van een prachtige bedrukking. Standaard bestaat het drukwerk rondom een cd (en daarmee dus ook de vormgeving van uw cd) uit een boekje en een zogeheten inlaycard.

Vormgeving voor de verpakking van uw cd

Een cd hoes of cd verpakking is er in verschillende soorten en maten. U moet dan niet alleen denken aan plastic hoesjes of witte cd enveloppen, maar natuurlijk ook aan luxere jewelboxes voor 1 of meerdere cd’s of een speciale cd-box. Op basis van uw voorkeuren en budget zoeken we samen naar de best passende verpakking voor uw cd.

Meer dan alleen cd hoezen

We kunnen niet alleen cd hoezen ontwerpen en bedrukken, maar dezelfde werkzaamheden kunnen we ook op bijvoorbeeld een dvd toepassen. Daarnaast kunt u bij de Music Group ook terecht voor de vormgeving van bijvoorbeeld USB-sticks of unieke businesscards (visitekaartjes in de vorm van een cd of dvd). Meer weten over de vormgeving van uw cd hoes of andere multimediaproducten? Neem dan contact met ons op.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!