Cd dupliceren: voor kleine oplages


Wilt u meerdere cd’s laten maken maar is de oplage minder dan 500 stuks? Kies dan voor cd dupliceren via de Music Group. Wij dupliceren cd’s van zeer hoge kwaliteit, terwijl de prijzen uiterst laag blijven. De materialen waar wij mee werken zijn uitstekend en van hoge kwaliteit en daarbij zorgen we bij het cd dupliceren ook nog eens voor een haarscherpe bedrukking. De levensduur van een gedupliceerde cd is bij ons dan ook net zo lang als een geperste cd.  Bij oplages van meer dan 500 stuks adviseren wij altijd om uw cd te laten persen.

cd-dupliceren

Goedkoop cd’s dupliceren

De prijs voor cd’s dupliceren begint bij ons vanaf €2,50 (per stuk en ex btw). Van belang is dat u zelf wel de rechthebbende bent van de cd. Bij een audio cd kunnen wij ook de aanvraag richting Stemra voor u regelen. U ziet dat onze service verder gaat dan alleen het dupliceren van uw cd’s. Wij doen er alles aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken zodat zij geen omkijken hebben naar de gehele productie.

Verschillende soorten verpakkingen bij het cd dupliceren

Hoe groot of hoe klein de oplage ook is: u kunt uw gedupliceerde cd’s op allerlei verschillende manieren laten verpakken. Oplages tot zo’n 50 stuks worden vaak op een spindel bij u aangeleverd. Maar u heeft ook de keuze uit een van onze vele andere verpakkingsmogelijkheden. Wat te denken van een kartonnen hoesje, een speciale wikkel of een kleurrijke jewelcase? Zo stemmen we uw cd verpakking volledig af op uw eisen en wensen; uiteraard passend binnen uw beschikbare budget.

Hoge kwaliteit bij het cd dupliceren

Wilt u ook uw cd laten dupliceren door de Music Group? Onze producties zijn voorzien van materialen van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met de hoogst mogelijke service. De prijzen blijven verder uiterst laag. Wij beschikken over enorm veel ervaring op dit gebied en we zijn dan ook al meer dan 20 jaar actief in deze branche. Of het nu gaat om enkele tientallen cd’s of juist om honderden exemplaren: voor kwalitatief cd dupliceren gaat u naar de Music Group!

Wilt u ook uw cd’s dupliceren en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!