CD Perserij

cd perserij

Music Group is een professionele cd-perserij in Weert met meer dan 25 jaar ervaring. Met onze enorme liefde voor muziek, beeld en digitale media voeren we ons vak dagelijks met veel passie uit. Wij houden van het tastbare aspect van een echte cd of dvd. Een authentieke cd in een hoesje kan wat ons betreft door geen enkele streamingservice geëvenaard worden. Ook het fysieke aspect van een cd of dvd is namelijk een onderdeel van de totaalbeleving van muziek en beeld. Wij kunnen ons in elk geval geen leven zonder voorstellen. Iedereen met eenzelfde passie kan bij ons terecht. Zo houden we samen de cd-cultuur levend voor de originele ervaring!

cd-perserij

CD Fabriek

Eigenlijk is Music Group meer dan alleen een cd-perserij, u kunt ons beter een cd-fabriek noemen. Alles wat te maken heeft met cd’s en dvd’s vindt hier namelijk plaats. We hebben een eigen perserij waar u cd’s en dvd’s kunt laten persen, maar ook kunt laten dupliceren. De gehele productie vindt plaats in onze eigen perserij. Hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen schakelen en te leveren. Ook al het benodigde grafische drukwerk voor uw cd kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan bedrukte hoesjes of labels voor uw cd’s. Zo leveren wij altijd een afgewerkt eindproduct.

Mogelijkheden

Wilt u uw cd op een vakkundige manier laten persen? Dan bent u bij Music Group aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particulieren als voor klanten binnen het bedrijfsleven en de muziekindustrie. Zo hebben we al werk geleverd voor onder andere o.a. Jandino - Frans Duijts - Edwin Evers Band - Dutch Eagles - Danny de Munk - Sara Kroos - Andre Rieu - De Dijk – Normaal - Koos Alberts -Rowwen Heze -Elvis Presley repertoire - Dries Roelvink - Johnny Hoes - Ponny Park Slagharen - K.L.M - Rijkwaterstaat - Ministerie van Defensie – KRO - Tros - AVRO - Joop van de Ende Theaterproducties - EndeMol - Nijntje - Tino Martin en vele andere. Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze klantvriendelijke service en hoge kwaliteit. Komt u niet uit de buurt? Geen probleem. We hebben een eigen koerier in dienst die levert door heel Nederland.

 

Cd en dvd maken bij de Music Group: zo werkt dat!

We vervaardigen al meer dan 25 jaar hoogwaardige cd’s. In onze cd perserij persen we fabrieksmatig elke nieuwe schijf. Uw data of muziek komt op die cd te staan en ze zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Maar ook bij het cd persen maken we gebruik van de nieuwste technieken dankzij onze ultramoderne dvd perserij. Al vanaf 500 stuks kunt u bij ons uw dvd laten persen. Bij kleinere oplages is een dvd dupliceren meestal een betere (en goedkopere) oplossing.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!