CD perserij


Cd persen? Vakkundig en snel in onze cd perserij!

Wilt u uw cd op een professionele manier laten persen en zoekt u een vakkundige cd perserij? Bij de cd perserij van de Music Group in Weert bent u aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van digitale media en draaien onze hand niet om voor het dupliceren of persen van een cd. Wij verzorgen de complete cd persing in onze eigen cd perserij. U maakt gebruik van meer dan 15 jaar ervaring als u ons inschakelt voor de begeleiding bij het vervaardigen van uw cd productie. De Music Group staat voor kwaliteit en een uitstekende service en wij kunnen altijd uw cd productie razendsnel leveren. U kunt in onze cd perserij ook terecht voor al het drukwerk dat benodigd is voor uw cd. U moet daarbij dan denken aan het drukken van bijvoorbeeld de hoesjes en de bijbehorende labels voor op de cd.

cd-perserij

Meer dan 15 jaar ervaring in cd persen

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het persen van cd’s. Dagelijks zijn wij bezig met ons specialistische vakgebied en we persen keer op keer cd’s voor klanten uit het bedrijfsleven en de muziekindustrie. Diverse bekende artiesten waar we aan leveren zijn onder andere Johnny Hoes, Eddy Wally, Henk Wijngaard en De Dijk. Vaak gaat het om grote aantallen cd’s die we moeten persen en daardoor kunnen we de prijzen zeer laag houden. Maar ook in het verzorgen van kleinere opdrachten zijn wij uitermate sterk en ook dit kunnen wij compleet met drukwerk leveren. Onze eigen koerier levert binnen 24 uur door heel Nederland!

Cd duplicatie in onze cd perserij

Heeft u een opdracht voor minder dan 500 exemplaren? Dan doet u er verstandig aan om uw cd  bij ons te laten dupliceren in plaats van te kiezen voor cd persen. Ook hier kunnen wij vaak al binnen 24 uur uw cd leveren, compleet voorzien van een thermische opdruk op uw cd label en een prachtige inlay in de hoes van uw cd. In onze cd perserij in Weert zijn de mogelijkheden eindeloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie op het gebied van cd persen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

MUSICGROUP B.V.:
Postbus 10009
6000 GA Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ONDERDEEL VAN CD FABRIEK BV