CD Perserij

cd perserij

Music Group is een professionele cd-perserij in Weert met meer dan 25 jaar ervaring. Met onze enorme liefde voor muziek, beeld en digitale media voeren we ons vak dagelijks met veel passie uit. Wij houden van het tastbare aspect van een echte cd of dvd. Een authentieke cd in een hoesje kan wat ons betreft door geen enkele streamingservice geëvenaard worden. Ook het fysieke aspect van een cd of dvd is namelijk een onderdeel van de totaalbeleving van muziek en beeld. Wij kunnen ons in elk geval geen leven zonder voorstellen. Iedereen met eenzelfde passie kan bij ons terecht. Zo houden we samen de cd-cultuur levend voor de originele ervaring!

cd-perserij

CD Fabriek

Eigenlijk is Music Group meer dan alleen een cd-perserij, u kunt ons beter een cd-fabriek noemen. Alles wat te maken heeft met cd’s en dvd’s vindt hier namelijk plaats. We hebben een eigen perserij waar u cd’s en dvd’s kunt laten persen, maar ook kunt laten dupliceren. De gehele productie vindt plaats in onze eigen perserij. Hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen schakelen en te leveren. Ook al het benodigde grafische drukwerk voor uw cd kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan bedrukte hoesjes of labels voor uw cd’s. Zo leveren wij altijd een afgewerkt eindproduct.

Mogelijkheden

Wilt u uw cd op een vakkundige manier laten persen? Dan bent u bij Music Group aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particulieren als voor klanten binnen het bedrijfsleven en de muziekindustrie. Zo hebben we al werk geleverd voor onder andere o.a. Jandino - Frans Duijts - Edwin Evers Band - Dutch Eagles - Danny de Munk - Sara Kroos - Andre Rieu - De Dijk – Normaal - Koos Alberts -Rowwen Heze -Elvis Presley repertoire - Dries Roelvink - Johnny Hoes - Ponny Park Slagharen - K.L.M - Rijkwaterstaat - Ministerie van Defensie – KRO - Tros - AVRO - Joop van de Ende Theaterproducties - EndeMol - Nijntje - Tino Martin en vele andere. Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze klantvriendelijke service en hoge kwaliteit. Komt u niet uit de buurt? Geen probleem. We hebben een eigen koerier in dienst die levert door heel Nederland.

 

Cd en dvd maken bij de Music Group: zo werkt dat!

We vervaardigen al meer dan 25 jaar hoogwaardige cd’s. In onze cd perserij persen we fabrieksmatig elke nieuwe schijf. Uw data of muziek komt op die cd te staan en ze zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Maar ook bij het cd persen maken we gebruik van de nieuwste technieken dankzij onze ultramoderne dvd perserij. Al vanaf 500 stuks kunt u bij ons uw dvd laten persen. Bij kleinere oplages is een dvd dupliceren meestal een betere (en goedkopere) oplossing.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

Cd perserij: uw productie uitbesteden aan de juiste partij

Bent u artiest of bent u lid van een band en een eigen cd is de wens ?  Dan wilt u natuurlijk dat een betrouwbare cd perserij voor u aan de slag gaat met de promotie van het muzikale project. Kies dan voor de professionele cd fabriek van de Music Group bv. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over veel kennis op het gebied van cd persen download en het promoten van een cd productie vanuit onze eigen cd perserij.

Een cd persen een geweldig promotie en een verdien model voor elke artiest !!

Bekijk onze reviews van Trustpilot >>>

Een enkele keer horen wij dat mensen zich afvragen of een cd persen interessant is  voor een artiest En het klopt inderdaad dat muziek tegenwoordig veel via streaming diensten wordt verspreid. Toch is de cd bezig met een comeback. Het verdien model van een cd is absoluut veel beter dan de opbrengst  van Spotify en andere download platforms  een cd is een goede basis van een muziekrelease. Zeker in combinatie met een digitale release en een clip op youtube of andere media. Bovendien biedt een cd 10 talle voordelen o.a.

  • Een belangrijk artistiek statement en een digitaal visite kaartje met een duidelijk overzicht van de bandleden of waar u te boeken bent het e mail adres en het www. adres en hoe serieus uw bezig bent met muziek maken.
  • Een cd inzetten als promotiemiddel is natuurlijk het beste wat u kunt doen om media-aandacht krijgen in de vorm interviews en redactionele stuken in de krant tijdschriften en vakbladen. En natuurlijk een eigen cd-presentatie zo heeft u weer de aandacht in de media

Een cd maken in onze cd perserij  www.musicgroup.nl

Contact met ons voor het cd persen en u bent zeker van een professionele begeleiding bij het complete proces. Wij verzorgen het complete traject , desgewenst ook het aanbrengen van de ISRC code en zeer belangrijk de barcode voor Bol.com en Spotify maar ook het artwork, de distributie en het pluggen bij tv en radio stations. Laat u cd productie in vertrouwde handen achter bij ons.

En bel 0495-564145  via de app mag ook  06 22498565

Zo gaat een cd fabriek te werk.

 We produceren in onze eigen cd perserij met de allernieuwste productietechnieken. Met als resultaat dat we altijd kwaliteit leveren volgens de juiste specificaties. Cd persen doen we met behulp van 5 cd lijnen met een capaciteit van 2400 stuks per uur een speciale perstechniek die ervoor zorgt dat we de muziek met een speciale glasmaster op de cd persen. De cd pers controleert  automatisch of het op de juiste manier is gemaakt.

Wij persen ook de kleine aantallen professioneel met een glasmaster en ook doen veel meer dan alleen cd persen

We gaan in onze cd fabriek veel verder dan het cd persen alleen. Zo maken wij indien u dat wenst ook uw drukwerk. Bijvoorbeeld de label opdruk of de hoes en het cd boekje echte  offset druk dus geen digitale printen.

Het is bij de cd perserij onderdeel van www.musicgroup.nl  mogelijk dat u cd productie nog mooier is met een speciale PMS kleur waarbij de cd opdruk nog professioneler er uit komt te zien. Wat uw vraag of wens ook is: we bespreken samen wat de beste oplossing is.

Een aantal voordelen op een rij  van de Music Group BV

  • Zeer veel ervaring in digitale media download distributie en promotie.
  • Professionele begeleiding en altijd bereikbaar zelfs na werktijd via onze app 06 22498565
  • Wij hebben veel tevreden klanten zie https://www.trustpilot.com/review/www.cdfabriek.nl?languages=all
  • Snelle levering !! Dat komt omdat wij alles zelf in huis hebben cd persen   drukwerk en zelfs een bezorgdienst.

Ook de cd perserij van Music Group BV inschakelen voor het cd persen van uw productie? Graag bespreken wij de mogelijkheden 0495-564145.

 

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!