cd maken

Een cd maken compleet met logo of artwork? Wij helpen u graag. Voor het persen of dupliceren van uw cd bent u bij Music Group aan het juiste adres. Van 50 tot 50.000 kopieën, met of zonder verpakking en toegespitst op uw wensen en uiteraard uw idee. Wij verzorgen uw complete cd-productie en maken daarbij gebruik van een eigen cd pers- en drukkerij. Met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van cd-producties, kunnen wij u bijstaan in het totale opleveringstraject van uw CD productie; van cd persen tot het ontwerp van het artwork. We zorgen altijd voor een volledige begeleiding bij het vervaardigen van uw eindproduct.

Werkwijze

Onze cd perserij is voorzien van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. De kwaliteit van onze producten is dan ook altijd hoog en daarbij kunnen we ook nog eens heel efficiënt produceren. Het persen van een CD gebeurt met behulp van perstechniek. De benodigde data worden dan direct op de betreffende cd geperst. Eigenlijk kunt u dit zien als een schijf die wordt ‘beschreven’ met uw data, beeld of muziek. Na het persen controleert de machine automatisch of de data correct is overgenomen. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles klopt. Onze cd’s en dvd’s zijn van de beste kwaliteit en kunnen op ieder soort speler worden afgespeeld. Ook al het benodigde grafische drukwerk voor uw cd kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan bedrukte hoesjes of labels voor uw cd’s. Zo leveren wij altijd een afgewerkt eindproduct.

cd maken | Music Group
cd maken | Music Group
cd maken | Music Group
cd maken | Music Group

Mogelijkheden
Met ons ervaren team staan wij garant voor een Nederlands kwaliteitsproduct, een uitstekende service en een vakkundige begeleiding. Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze klantvriendelijke service en hoge kwaliteit. Onze service verlenen we niet alleen aan uiteenlopende bedrijven, maar ook aan bekende artiesten en bands als Elvis Presley repertoire, Dries Roelvink, Joop van de Ende, Danny de Munk, Edwin Evers Band, De Dijk en Jandino.

Contact
Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte. Ook wanneer u niet uit de buurt komt, helpen wij u graag. We hebben namelijk een eigen koerier die door heel Nederland bezorgt!

Meer informatie?
Wilt u uw CD bedrukken? Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze klantvriendelijke service en hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!