CD Fabriek

cd perserij

Music Group is een cd- en dvd-perserij in Weert. Met onze eigen perserij in huis zijn we eigenlijk een complete cd-fabriek. We verzorgen namelijk het hele proces van samenstellen, persen en afwerken van de cd van begin tot eind. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Eerst kijken we samen naar uw wensen zodat we een perfect eindproduct kunnen samenstellen. Bent u hierover tevreden? Dan gaan we direct voor u aan de slag! Doordat wij onze eigen perserij hebben, kunnen we altijd snel schakelen. We kunnen zowel cd’s als dvd’s persen en dupliceren. Ook verzorgen we het complete grafische drukwerk voor uw hoesjes of labels. U kunt er altijd zeker van zijn dat u een compleet afgewerkt eindproduct van ons ontvangt.

cd-fabriek

CD Persen


Al 25 jaar lang perst en dupliceert Music Group hoogwaardige cd’s in zowel grote als kleinere oplages. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? In onze perserij wordt uw data fabrieksmatig in de schijf geperst. Dit betekent dat de cd als het ware wordt ‘beschreven’ met uw data of muziek. Daarnaast zorgen we ervoor dat de cd optimaal bestand is tegen krassen en stoten. Al onze cd’s zijn van perfecte kwaliteit en zijn afspeelbaar op alle soorten spelers. Want uiteindelijk kan er natuurlijk niks op tegen het geluid van een echte authentieke cd. En dat is precies waarom wij zo gepassioneerd zijn over ons vak.

Mogelijkheden


Music Group werkt samen met klanten uit het bedrijfsleven en de muziekindustrie, maar ook als particulier kunt u gewoon bij ons terecht. We persen namelijk ook kleinere oplages vanaf 50 stuks. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en geven we professioneel advies. Zo komen we samen tot een perfect eindresultaat, want dat is waar het ons uiteindelijk om gaat. Muzikanten als Danny de Munk, Edwin Evers Band, De Dijk en Jandino gingen u al voor, dus u kunt zeker zijn van een hoge kwaliteit en een uitstekende service.
Bovendien levert onze eigen koerier door heel Nederland!

Contact

Bent u benieuwd naar wat Music Group voor u kan betekenen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we met u mee.

Cd fabriek voor het persen van uw cd


Zoekt u naar een cd fabriek en wilt u een cd laten persen op een professionele manier? De Music Group in Weert beschikt (als specialist op het gebied van digitale media) over een eigen cd fabriek. Naast het persen van een cd kunt u daar ook uitstekend terecht voor het dupliceren van uw cd. In onze cd fabriek verzorgen wij de complete persing met behulp van onze eigen cd perserij. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en begeleiden u van a tot z bij het vervaardigen van uw eindproduct.

cd-fabriek

Kwaliteit en service in de cd fabriek van Music Group

Als u kiest voor onze kennis en kunde dan bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Bij de cd fabriek van de Music Group hebben we alle facetten van het cd persen onder één dak verzameld. We zijn altijd in staat om heel snel uw cd productie te leveren. U kunt bij ons ook terecht voor al het drukwerk dat bij het vervaardigen van een cd hoort. Hoesjes, jewel cases of bijbehorende labels? In onze cd fabriek vindt u het allemaal terug.

Onze cd fabriek beschikt over meer dan 25 jaar ervaring

Als het gaat over het persen van cd’s dan kunnen wij bogen op meer dan 25 jaar ervaring. De cd fabriek van de Music Group levert cd’s aan uiteenlopende bedrijven en daarnaast ook aan allerlei bekende (Nederlandstalige) artiesten. Ons grote voordeel zit hem in het feit dat we de prijzen altijd laag kunnen houden omdat we meestal grote aantallen cd’s persen. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere opdrachten uitstekend bij ons terecht. Wij adviseren wel altijd, als het gaat om aantallen van onder de 500 stuks, om dan uw cd te laten dupliceren door ons.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van cd’s persen in de cd fabriek van de Music Group in Weert? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!