Cd fabriek voor het persen van uw cd


Zoekt u naar een cd fabriek en wilt u een cd laten persen op een professionele manier? De Music Group in Weert beschikt (als specialist op het gebied van digitale media) over een eigen cd fabriek. Naast het persen van een cd kunt u daar ook uitstekend terecht voor het dupliceren van uw cd. In onze cd fabriek verzorgen wij de complete persing met behulp van onze eigen cd perserij. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en begeleiden u van a tot z bij het vervaardigen van uw eindproduct.

cd-fabriek

Kwaliteit en service in de cd fabriek van Music Group

Als u kiest voor onze kennis en kunde dan bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Bij de cd fabriek van de Music Group hebben we alle facetten van het cd persen onder één dak verzameld. We zijn altijd in staat om heel snel uw cd productie te leveren. U kunt bij ons ook terecht voor al het drukwerk dat bij het vervaardigen van een cd hoort. Hoesjes, jewel cases of bijbehorende labels? In onze cd fabriek vindt u het allemaal terug.

Onze cd fabriek beschikt over meer dan 25 jaar ervaring

Als het gaat over het persen van cd’s dan kunnen wij bogen op meer dan 25 jaar ervaring. De cd fabriek van de Music Group levert cd’s aan uiteenlopende bedrijven en daarnaast ook aan allerlei bekende (Nederlandstalige) artiesten. Ons grote voordeel zit hem in het feit dat we de prijzen altijd laag kunnen houden omdat we meestal grote aantallen cd’s persen. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere opdrachten uitstekend bij ons terecht. Wij adviseren wel altijd, als het gaat om aantallen van onder de 500 stuks, om dan uw cd te laten dupliceren door ons.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van cd’s persen in de cd fabriek van de Music Group in Weert? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

MUSICGROUP B.V.:
Postbus 10009
6000 GA Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ONDERDEEL VAN CD FABRIEK BV