CD & DVD verpakkingen


Als u met veel inspanning een cd of dvd vervaardigd heeft, dan zou het zonde zijn als dit schijfje geen mooie en degelijke verpakking meekrijgt. U wilt immers dat uw cd of dvd wel de uitstraling heeft die het verdient. Bij de Music Group kunt u kiezen uit verschillende soorten verpakkingen. Met de juiste verpakking is uw cd of dvd goed beschermd en ziet hij er tegelijkertijd ook nog eens perfect uit. De prijs hoeft helemaal niet zo hoog te zijn. Kies voor een cd of dvd verpakking die het beste past bij uw budget en voorkeuren.

CD-DVD-verpakkingen

Meerdere soorten dvd verpakkingen

U kunt verschillende soorten verpakkingen kiezen bij de Music Group. U kent vast wel de standaard dvd box of jewelcase. Deze is verkrijgbaar in zowel een zwarte als een transparante variant. Andere vormen van dvd hoezen die wij kunnen leveren zijn bijvoorbeeld de standaard kartonnen wallets (die ook wel sleeves worden genoemd), digipacks en casebound booklets (ook wel hardcover dvd boeken genoemd). Heeft u nog andere wensen op het gebied van een geschikte dvd verpakking? Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor u dus neem contact met ons op voor meer informatie.

Cd verpakkingen

Ook voor cd verpakkingen bent u bij de Music Group aan het juiste adres. De meest eenvoudige vormen van een cd verpakking zijn bij ons een vensterenvelop met klep en een plastic hoesje. Verder zijn er ook de cd box of jewelcase (zwart en transparant) net zoals die ook beschikbaar waren voor dvd verpakkingen. Zoekt u een cd verpakking voor 2 of meer cd’s? Kies dan voor een dubbel cd box die beschikbaar is in een dunne of dikke variant.

Maak af met drukwerk voor uw verpakkingen

Ook drukwerk mag niet ontbreken bij uw verpakking voor de cd of dvd. We doen meer dan alleen het bedrukken van uw cd label of de inlay card. Al het drukwerk dat benodigd is voor uw cd of dvd verpakking kunnen wij verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw productie te bespreken.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!