CD Drukken

Een mooie muziek CD uitbrengen? Uw CD productie komt het beste tot zijn recht met een passende en hoogwaardige bedrukking. Laat uw cd drukken met een logo, foto, tekst of artwork. Met onze kunde en expertise geven wij uw CD presentatie de aandacht die het verdient. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten bedrukkingen; van CD cover met vouw, tot complete CD hoes verpakking. Of u nu een volledig ontwerp wilt of enkel uw zelf ontworpen materiaal drukklaar laten maken, wij verzorgen het graag voor u. Wij drukken CD’s met de hoogste nauwkeurigheid en bewaken continue de kwaliteit tijdens het drukproces waardoor u altijd verzekerd bent van een professionele CD presentatie.

bekijk ons werk

25 jaar ervaring

Music Group is een CD pers- & drukkerij en bestaat al meer dan 25 jaar. Met ons ervaren team staan wij garant voor een Nederlands kwaliteitsproduct, een uitstekende service en een professionele begeleiding van uw CD vormgeving. Onze jarenlange ervaring met CD drukken heeft er voor gezorgd dat muzikanten als Danny de Munk, Edwin Evers Band, De Dijk en Jandino ons zien als betrouwbare partner blijvend gebruik maken van onze diensten.

Wilt u een cd drukken, dan kunt u er bij musicgroup.nl vanuit gaan dat dit met de meest geavanceerde en professionele technieken van dit moment gebeurt. Wij werken met veel liefde aan al onze opdrachten en gaan altijd voor het beste eindresultaat. Bij een cd drukken komt meer kijken dan enkel het drukken van een CD; het is een proces dat van a tot z zorgvuldig moet worden doorlopen. Bij Music Group houden wij ons daarom ook bezig met de vormgeving. Wij hebben een grafische afdeling waar de beste mensen iedere dag bezig zijn met het vormgeven van de mooiste CD’s en hoezen die een weerspiegeling zijn van de sound of presentatie. Wij kunnen de gehele vormgeving voor onze rekening nemen, maar als u zelf al een ontwerp heeft kunt u dat natuurlijk ook bij ons aanleveren.

Meer informatie?

Wilt u uw CD drukken? Met een oplage vanaf 50 stuks kunt u bij Music Group terecht om cd’s of CD hoesjes te laten bedrukken. Maar ook voor grotere bestellingen binnen bedrijven of de muziekindustrie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek. Ook wanneer u niet uit de buurt komt, helpen wij u graag. We hebben namelijk een eigen koerier die door heel Nederland bezorgt!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!