Cd branden: kleine oplages tot 500 stuks


Of u het nu een cd dupliceren of een cd branden noemt: de gebruikte techniek is bij beide methodes in elk geval precies hetzelfde. Bij de Music Group in Weert doen we al jarenlang niets anders dan cd’s maken. Meestal voor grotere oplages (voor het MKB maar ook voor artiesten uit de muziekindustrie). Toch komen oplages van minder dan 500 stuks ook veelvuldig voor. Bij het vervaardigen van deze kleinere aantallen kiezen we er altijd voor om uw cd’s te branden, aangezien dit qua kostenplaatje aantrekkelijker is voor u. Heeft u toch een groter project? Laat ons dan uw cd persen.

cd-branden

Goedkoop uw cd branden

Vanaf €2,50 (per stuk en ex btw) kunt u bij de Music Group uw cd laten branden als u zelf de rechthebbende bent van de cd. Bij de vervaardiging van een audio cd, kunnen wij ook de Stemra-aanvraag voor u verzorgen. U profiteert bij de Music Group niet alleen van de zeer lage prijzen, maar ook van onze veelgeprezen service. Combineer dat met onze snelle levering en u begrijpt dat de Music Group dé plek is waar u moet zijn op het gebied van cd branden.

Verschillende soorten cd verpakkingen

Een cd branden is één ding: de kans bestaat dat u uw gebrande cd ook wilt laten verpakken. U heeft daarvoor bij ons een zeer ruime keuze. U moet dan denken aan zaken als een kartonnen hoesje, een speciale wikkel of een kleurrijke jewelcase. We vinden altijd wel een cd verpakking die perfect past bij uw gehele cd productie: volledig afgestemd op uw eisen en wensen en geheel passend binnen uw budget.

Cd branden van hoge kwaliteit

Wilt u uw cd laten branden bij de Music Group? Wij leveren producties van de hoogste kwaliteit, waarbij we de prijzen voor u uiterst laag houden. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in deze branche. Of het nu gaat om een paar cd’s of juist om honderden exemplaren: voor kwalitatief cd branden moet u bij de Music Group in Weert zijn. Heeft u een kleinschalig project op het gebied van cd branden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!