cd bedrukken

Uw cd bedrukken compleet met logo of artwork? Bij Musicgroup.nl bent u aan het juiste adres. Als het om uw muziek gaat dan wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit. Door het kiezen voor de cd als format voor uw muziek of andere media heeft u al een mooie eerste stap gezet op het vlak van professionalisering. Echter is de eerste indruk van uw CD beslissend voor het gewenste succes. Daarom is uw cd niet compleet zonder goede en bijpassende vormgeving. U heeft immers aan de kleinste details gedacht en hard uw best gedaan om een mooie opname te kunnen maken. Het ontwerp van de CD en het hoesje verdienen dezelfde behandeling. De hoes van de cd is namelijk ook een zeer belangrijk onderdeel van uw CD presentatie. Wij kunnen uw CD hoes voorzien van een prachtige en professionele bedrukking. Van een nette inlay tot een keurig boekje tot de meest bijzondere verpakkingen die al je fans zullen verbazen.

CD hoes bedrukken
Bij het bedrukken van een CD van is het belangrijk om een hoogwaardige drukkerij te kiezen. Bij ons is een cd bedrukken is niet alleen voordelig, maar u profiteert ook van onze jarenlange ervaring expertise op het gebied van de CD presentatie. Met betrekking tot de vormgeving en het ontwerp van cd’s en cd hoezen beschikken wij over ruime ervaring in onze eigen ontwerpstudio. De grafisch specialisten van de Music Group kunnen de gehele vormgeving voor hun rekening nemen, maar als u zelf al een ontwerp heeft kunt u dat natuurlijk ook bij ons aanleveren. Op basis van uw voorkeuren en budget zoeken we samen naar de best passende vormgeving en verpakking voor uw cd.

Inspiratie nodig?

CD-bedrukken
CD-bedrukken
CD-bedrukken Tino Martin
CD-bedrukken Tino Martin
cd-bedrukken Steve Harley
cd-bedrukken Steve Harley

Meer informatie?
Wilt u uw CD bedrukken? Wij denken graag met u mee over uw wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect eindproduct. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze klantvriendelijke service en hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek.

MUSICGROUP B.V.:

Weert - Nederland
T: +31 (0)495-564145
E: info@musicgroup.nl

WAAROM DE MUSICGROUP BV?

  • ✔ ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS

  • ✔ SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND

  • ✔ ALLE CD & DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ

  • ✔ ONDERDEEL VAN CD FABRIEK B.V.

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!